Recepten

De tompouce is een van de meest iconische Nederlandse gebakjes – en terecht! Met zijn knapperige laagjes bladerdeeg en romige vulling van...
Ben je op zoek naar een eenvoudig maar overheerlijk bijgerecht voor je volgende maaltijd? Dan zijn deze SousVide geroosterde Hollandse...
Deze felgekleurde, sous-vide bereide gevulde eieren zorgen voor een verrassende twist tijdens je volgende diner of feestje....
Sous vide koken verandert een lamsbout in een boterzachte delicatesse. Door het gebruik van Indiase kruiden, waaronder Kebab Masala, krijgt het...
Deze sous vide wortels zijn prachtig geglaceerd met een zoete en pittige honing-harissa combinatie, en worden geserveerd met een frisse yoghurtsaus...
Sous vide pork belly with caramelized marinade Deze sous-vide varkensbuik wordt 24 uur langzaam gegaard, waardoor het vlees ongelooflijk mals...
Deze rijke en zijdezachte crème posset wordt langzaam sous vide gekookt voor een ultrasmijne textuur, gecombineerd met een verrukkelijke toffee...

Gerelateerde producten