Blog

Boordevol informatie. Met de complimenten van échte Kenners!

Welkom op onze blog over de magische wereld van sous-vide koken! Als je nog niet bekend bent met sous-vide, is het een fancy Frans woord dat vertaald wordt als "onder vacuum". In feite is het een manier om voedsel te koken in een nauwkeurig verwarmd waterbad dat verpakt is in een zak. Vertrouw ons, het is veel leuker dan het klinkt. Stel je perfect gekookte steaks, sappig kip en smelt-in-je-mond groenten voor zonder dat je een vinger hoeft op te tillen (okay, misschien één om de zak af te sluiten). Dus pak je sous-vide stick en vacuüm sealer en maak je klaar om weggeblazen te worden door de wonderen van sous-vide koken! Meer weten? Lees Sous Vide koken: wat is het en wat heb je nodig?

Een optimale sous vide ervaring vereist nauwkeurige en betrouwbare apparatuur voor de beste resultaten. Maar wat is daar nou eigenlijk allemaal...
  Sous vide koken heeft de culinaire wereld veroverd dankzij de precisie en smaakvolle resultaten. Voor een optimale ervaring met deze...
  Ben jij die gepassioneerde thuiskok die de sous-vide techniek tot in de puntjes beheerst? Je hebt vast wel ervaren dat de perfect...
  Kerst is een tijd van samenzijn, vreugde en heerlijk eten! Til jouw kerstdiner naar een hoger niveau met de magie van sous vide koken,...
  Welkom in de wereld van Sous Vide koken, waar precisie en smaak samenkomen. Achter de eenvoudige handeling van vacuüm verpakken schuilt...
Het was kerstavond en ik had een groep vrienden en familie uitgenodigd voor een speciaal kerstdiner. Ik wilde iets anders doen, dus besloot ik...
Sous-vide koken is de laatste jaren een populaire kookmethode geworden, en dat is niet voor niets. Deze manier van koken houdt in dat voedsel in...
Naast de vele andere voordelen is sous-vide koken een energie-efficiënte methode. Het vereist een lagere temperatuur en een kortere kooktijd dan...
Heb je je ooit afgevraagd of er levensmiddelen zijn die je beter niet vacuüm kunt sealen? Er zijn veel voedingsmiddelen die je vacuüm kunt...
Voedseldrogers bieden de mogelijkheid om heerlijke lekkernijen zoals appelchips, gedroogde mango en beef jerky thuis te maken. Het langdurig drogen...
Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!
Er is maar één manier om een mooie dikke, malse en sappige steak te bereiden met behoud van de perfecte temperatuur door het hele stuk vlees. Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat uw steak niet gaar is en om te voorkomen dat deze niet gaar wordt. Er is maar één manier om het giswerk uit de vleesbereiding te halen: sous-vide .