Blog

Boordevol informatie. Met de complimenten van échte Kenners!

Ons blog over sous-vide! Vol met informatie en inspiratie van échte sous vide Kenners! Hier vind je informatie over het sous vide kookproces, informatie over sous vide apparatuur en handleiding, sous vide recepten, handig tips en tricks, en nog veel meer.

Kenners maken het verschil!

Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!
Er is maar één manier om een mooie dikke, malse en sappige steak te bereiden met behoud van de perfecte temperatuur door het hele stuk vlees. Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat uw steak niet gaar is en om te voorkomen dat deze niet gaar wordt. Er is maar één manier om het giswerk uit de vleesbereiding te halen: sous-vide .
Sous-vide = perfecte garing, moeiteloos en herhaalbaar. Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails. Lees gauw verder, dan leggen we haarfijn verder uit wat sous-vide precies is.
Geen zin om lang te lezen en liever gelijk aan de slag? Hieronder vind je onze snelle checklist voor sous-vide tijden en temperaturen. Zo kun je...