FusionChef: premium sous-vide voor professionals

Toen top chef-koks in de jaren '70 begonnen te experimenten met de sous-vide kooktechniek realiseerden ze zich dat uiterst nauwkeurige beheersing van temperatuur en warmteoverdracht van cruciaal belang zijn voor de (gelijkmatige) garing van voedingswaren. Al snel ontdekten ze dat hiervoor al eerder apparatuur werd ontwikkeld voor toepassingen in laboratoria waarbij monsters nauwkeurig op temperatuur gehouden moesten worden. Hiervan werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt.

Eén fabrikant van dergelijke laboratorium apparatuur heeft vanaf dat moment met top chef-koks over de hele wereld samen gewerkt om de FusionChef sous-vide apparatuur te optimaliseren voor de eisen van de professionele keuken. Julabo GmbH ontwikkelt en produceert geavanceerde, innovatie temperatuurbeheersingstechnologie "Made in Germany". Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit in combinatie met snelle en vakkundige ondersteuning is Julabo uitgegroeid uit tot wereldwijde marktleider op het gebied van temperatuurbeheersingsoplossingen.

Wat maakt FusionChef zo bijzonder?

De premium sous-vide regelaars van FusionChef combineert de hoogste temperatuurnauwkeurighe (± 0,01ºC) met industriële kwaliteit en extreme duurzaamheid. De vormgeving is van absoluut top niveau en zal een blikvanger zijn in zelfs de meest high-end keuken. Met maar liefst 15 programmeerbare pre-sets, volledige datalogging, thermische beveiliging van het verwarmingselement, laag waterniveaualarm en een roestvaststalen behuizing met dito klem keert de rust weer terug in uw keuken!

Volledig HACCP gecertificeerd

Volledig voldoen aan HACCP is met de FusionChef sous-vide apparaten makkelijker dan ooit. Volledige registratie van alle procesparameters die automatisch worden opgeslagen en uitgelezen kunnen middels de eenvoudig te bedienen Easy FusionChef software (voor Windows).

Sousvidekenner is erkend dealer van FusionChef

Als dealer kunt u bij ons terug met al uw vragen. Wij leveren de producten vrijwel altijd uit voorraad binnen 2 - 3 werkdagen, maar indien nodig, kan de volgende dag al worden geleverd. In het zeldzame geval dat een apparaat toch stuk gaat ontvangt u via ons zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 24 uur) een vervangend apparaat tijdens de reparatie periode zodat u zo snel mogelijk weer door kunt werken.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle FusionChef sous-vide (geïntegreerde) regelaars.