Hendi sous-vide koksbrander - navulbaar
Werk uw vlees af als een professional
Koksbranders zijn ideaal voor een professionele en veelzijdige afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan!
Let op: wordt geleverd zonder gasvulling.
Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Bovendien kun je overal perfect bij en is de korst prachtig egaal. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlak kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en/of wanneer je veel producten moet afwerken. De rode knop voor de gasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, draaibeveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
Deze brander laat zich eenvoudig bijvullen met aanstekergasvullingen.
Video - Hendi crème brûlée brander in actie!
Bekijk hieronder hoe wij onze sous-vide picanha afwerken met deze Hendi brander.
Bediening van de Hendi crème brûlée brander
- Druk de draaibeveiliging in
- Draai de knop helemaal om (tegen de klok in)
- Druk de knop in om te ontsteken
- Draai de knop terug (met de klok mee) naar de gewenste vlamgrootte / temperatuur
Heeft u een vraag over de Hendi crème brûlée brander - navulbaar?
![]() | 085 301 2306 |
![]() | [email protected] |
![]() | Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm) |
Hendi sous-vide koksbrander - ideaal voor sous-vide!
Met een vlam die duizenden graden celcius bereikt schroei je in een handomdraai je vlees af en krijg je dat mooie bruine randje zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Hendi creme brulee brander - Picanha
Sous-vide vacuum gegaarde Picanha werk je in een handomdraai professioneel af met onze Hendi brander voor dat prachtige dunne krokante laagje! Met een vlam die 1300ºC schroei je in een handomdraai je vlees af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlakte kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en wanneer je veel te doen hebt. De rode knop voor de grasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, beveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
Heeft u een vraag over dit artikel?
![]() |
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 |
![]() |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail ![]() |