Informatie

Alle informatie over sous-vide die je hart begeert!

Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!
Heb je ooit zo'n door en door perfect gegaard stuk vlees gezien? Dezelfde consistente rosékleur over de hele dikte. Je ziet gewoon hoe dit...
Sous vide = perfecte garing, moeiteloos en herhaalbaar. Sous vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails. Lees gauw verder, dan leggen we haarfijn verder uit wat sous vide precies is.
Geen zin om lang te lezen en liever gelijk aan de slag? Hieronder vind je onze snelle checklist voor sous-vide tijden en temperaturen. Zo kun je...