Sous-vide kookboeken

Sous vide kookboek voor beginnende als voor gevorderde sous-vide (thuis)chefs. Op zoek naar inspiratie? Meer leren over sous-vide of gewoon een lekker nieuw recept ontdekken? In onze selectie boeken om te sous vide koken is voor iedereen wel wat te vinden.

Top 3 sous vide kookboeken:

1: Sous vide Thuis, de basisbeginselen van sous-vide koken worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vide of er nog niet heel erg lang mee bezig is.

2: Sous-vide boek van Bas Robben, boordevol mooie sous-vide recepten die ook erg toegankelijk zijn. Het bevat duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard.

3: Gevacumeerd koken onder druk, wil je écht naar een volgend niveau dan is dat het boek voor jou. De recepten zijn complexer en niet voor beginners. Thomas Keller is een sterrenchef en helpt je om je als amateurkok als een topchef te koken.

 
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 4
  • 37
Beschikbaarheid