Blog

Ons blog over sous-vide! Vol met informatie en inspiratie van échte sous vide Kenners! Hier vind je informatie over het sous vide kookproces, informatie over sous vide apparatuur en handleiding, sous vide recepten, handig tips en tricks, en nog veel meer.

Kenners maken het verschil!

Een optimale sous vide ervaring vereist nauwkeurige en betrouwbare apparatuur voor de beste resultaten. Maar wat is daar nou eigenlijk allemaal...
  Sous vide koken heeft de culinaire wereld veroverd dankzij de precisie en smaakvolle resultaten. Voor een optimale ervaring met deze...
  Ben jij die gepassioneerde thuiskok die de sous-vide techniek tot in de puntjes beheerst? Je hebt vast wel ervaren dat de perfect...
  Kerst is een tijd van samenzijn, vreugde en heerlijk eten! Til jouw kerstdiner naar een hoger niveau met de magie van sous vide koken,...
Welkom in de wereld van het sous vide koken, waar precisie en smaak samenkomen. Achter de eenvoudige handeling van vacuüm verpakken schuilt een...
Het was een mooie zomeravond, en ik had een groep vrienden uitgenodigd voor een etentje. Ik wilde indruk op hen maken met iets anders, dus besloot ik sous-vide koken uit te proberen.
Das Sous-Vide-Garen hat sich in den letzten Jahren zu einer beliebten Garmethode entwickelt, und das aus gutem Grund. Bei dieser Garmethode werden...
Neben vielen anderen Vorteilen ist das Sous-vide-Garen eine energieeffiziente Methode. Es erfordert eine niedrigere Temperatur und eine kürzere...
Heeft u zich ooit afgevraagd of er levensmiddelen zijn die u beter niet vacuüm kunt sealen? Er zijn veel voedingsmiddelen die u vacuüm kunt sealen om ze langer vers te houden, maar helaas zijn er ook een paar die u beter niet vacuüm kunt bewaren.
Appelchips, gedroogde mango en beef jerky zijn allemaal voedingsmiddelen die je kunt maken in een voedseldroger, die voedsel gedurende lange tijd op lage temperatuur droogt. Het gebrek aan vocht versterkt de smaak van het voedsel, waardoor fruit zoeter smaakt en kruiden scherper; het zorgt er ook voor dat het lang goed kan worden bewaard.
Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!