Blog

Ons blog over sous-vide! Vol met informatie en inspiratie van échte sous vide Kenners! Hier vind je informatie over het sous vide kookproces, informatie over sous vide apparatuur en handleiding, sous vide recepten, handig tips en tricks, en nog veel meer.

Kenners maken het verschil!

Heeft u zich ooit afgevraagd of er levensmiddelen zijn die u beter niet vacuüm kunt sealen? Er zijn veel voedingsmiddelen die u vacuüm kunt sealen om ze langer vers te houden, maar helaas zijn er ook een paar die u beter niet vacuüm kunt bewaren.
Appelchips, gedroogde mango en beef jerky zijn allemaal voedingsmiddelen die je kunt maken in een voedseldroger, die voedsel gedurende lange tijd op lage temperatuur droogt. Het gebrek aan vocht versterkt de smaak van het voedsel, waardoor fruit zoeter smaakt en kruiden scherper; het zorgt er ook voor dat het lang goed kan worden bewaard.
Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!
Er is maar één manier om een mooie dikke, malse en sappige steak te bereiden met behoud van de perfecte temperatuur door het hele stuk vlees. Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat uw steak niet gaar is en om te voorkomen dat deze niet gaar wordt. Er is maar één manier om het giswerk uit de vleesbereiding te halen: sous-vide .
Nach einem entspannten Weihnachtsmorgen können Sie in aller Ruhe die Küche betreten, um Ihren Schwiegereltern, die Sie zu einem festlichen Abend...
Geen zin om lang te lezen en liever gelijk aan de slag? Hieronder vind je onze snelle checklist voor sous-vide tijden en temperaturen. Zo kun je...