Wartmann WM-1507 SV
Krachtigste sous-vide stick op de markt (1300W)
De vernieuwde Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar is de opvolger van de Wartmann WM-1506 SV. Deze sous-vide circulator is een kwalitatief hoogwaardige en robuuste dompelaar die tegen een stootje kan maar desondanks een bijzonder fraai uiterlijk heeft. Het glanzende zwart, de zilveren accenten, de roestvaststalen onderdelen en welvende vorm geven het apparaat een elegante, luxe uitstraling die in geen enkele keuken zal misstaan. Met een vermogen van maar liefst 1300 Watt is het de meest krachtige sous-vide circulator die wij kennen. Hierdoor warmt de Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar een waterbad tot zo'n 25 liter moeiteloos snel op, en houdt deze bovendien makkelijk op temperatuur. Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.
Gratis sous-vide ontkalker t.w.v. €9,95
Onze sous-vide ontkalker (poeder) is specifiek bedoeld voor het grondig reinigen en ontkalken van sous-vide apparaten, en daarom krijg je deze van ons gratis bij deze sous-vide stick. Genoeg voor 2 tot 5x ontkalken! Dit ontkalkingspoeder ontkalkt grondig maar tast uw sous-vide machine en de kwetsbare delen niet aan! Met Ziva sous-vide ontkalker geniet u langer kalk-vrij en probleemloos van uw sous-vide apparatuur.
Eenvoudige bediening met een nauwkeurigheid van 0,5ºC
De temperatuur stelt u eenvoudig in door middel van het "scroll wieltje" aan de voorzijde van het apparaat met een nauwkeurigheid van 0,5ºC. Dit verhoogt het bedieningsgemak en is voldoende is voor de gemiddelde thuisgebruiker. De temperatuur wordt echter gemeten en weergegeven in 0,1ºC. Met het intuitive LCD Touch bedieningsdisplay stelt u de gewenste tijdsduur en temperatuur nauwkeurig in waarna de sous-vide regelaar het voedsel perfect kookt naar uw wens, keer op keer.
Sous-vide circulator Wartmann WM-1507 SV
Kenmerken van de Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar
- Vermogen: 1300 Watt
- Maximaal reservoir: 25 liter
- Temperatuurbereik: 25 - 95ºC
- Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1ºC
- Nauwkeurigheid bediening: 0,5ºC
- Compact, stevig en bijzonder stijlvol
- Roestvast stalen onderdelen dus roest nooit
- Eenvoudig te demonteren en schoon te maken
- Timer tot 59 uur en 59 minuten met akoestische signalering
- Stevige geveerde klem met rubber voet
- Past op reservoirs met een wanddikte tot ca 20mm
- Eenvoudige bediening middels LCD Touch Control en draaiwiel
- Verwijderbaar en afwasbaar filter (kalk en ketelsteen)
- Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service
- Aanbevolen accessoires:
- Vacuümmachine
- Vacuümzakken en/of Vacuümfolie
- Hendi crème brûlée brander voor het perfect afwerken van uw (vlees) product
- Sous-vide reservoir
- Sous-vide kookboek
Goed sous-vide reservoir nodig?
Sousvidekenner raadt onbreekbare transparante polycarbonaat reservoirs aan voor gebruik met onze sous-vide regelaars. Het materiaal wordt niet zacht door het warme water en de buitenkant wordt niet zo heet als een stalen (soep)pan. Bovendien doet het meteen dienst als sous-vide opbergbox.
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Sous-vide vlees werk je professioneel af met de Hendi crème brûlée brander
Sous-vide vacuum gegaarde Picanha werk je in een handomdraai professioneel af met onze Hendi brander voor dat prachtige dunne krokante laagje!
Direct bestellen: Hendi crème brûlée brander - navulbaar
Heeft u een vraag over dit artikel?
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 | |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail . |