De leukste kookcadeau's

Het is bijna Sinterklaas en Kerstmis, dus je bent vast op zoek naar leuke kookcadeaus voor vrienden, familie en geliefden.
Daarom helpen onze experts je graag een handje met onderstaande leuke tips. En veel van deze producten hebben we al voor je gebundeld zodat je ze makkelijk kunt bestellen en een leuke korting krijgt! Met de kennis en complimenten van echte kenners!

Onze kookcadeau tips op een rijtje

Met de complimenten van échte Kenners!

  1. Sous-vide: perfect koken zonder stress
  2. Instant Pot: tot 10 apparaten in 1, supersnel gerechten op tafel
  3. Een (mini) airfyer van Instant Pot: want wie houdt er niet van snacken?
  4. Koud roken: geef een bijzondere smaak én sfeer aan je gerechten

 


Kadotip #1 - Sous-vide: perfect koken zonder stress

Koudroken koudrookapparaat gerechten sinterklaas kerst kado cadeau geschenkPrijzen vanaf €129,99 (6 producten per bundel)
Klik op de afbeelding om de producten te bekijken

En nog super eenvoudig ook! Als je nog niet weet wat sous-vide is, dan kun je het beste even dit artikel lezen. Maar geloof ons maar, iedereen die van sous-vide hoort zegt: dat is leuk, dat wil ik ook! Want wie wil nu niet perfect gegaarde vlees (bv biefstuk), groente, vis (en nog veel meer) zonder enige stress? We beloven je: met sous-vide behaal je keer op keer perfecte resultaten alsof je een echte chef-kok bent. Sous-vide is hét geheim van restaurants en met onze voordeelbundels haal je het zelfs voordelig in huis!

Dus wil je iemand (of jezelf natuurlijk) een sous-vide cadeau schenken rond Sinterklaas of kerstmis, een verjaardig of gewoon omdat het kan? Dan is deze populaire en complete sous-vide bundel misschien iets voor jou!


Kadotip #2 - Instant Pot: tot 10 apparaten in 1, supersnel gerechten op tafel

Instant Pot Pro multicooker slowcooker airfryer Crisp kerst sinterklaas kado cadeau geschenkPrijzen vanaf €89,99
Klik op de afbeelding om de producten te bekijken

Deze ongelofelijk snelkook- en slowcooking multicookers kunnen werkelijk alles: Soep / Bouillon, Vlees / Stoofpot, Sauteren, Rijst, Pap / Havermout, Stomen, Slowcook, Yoghurt, Warmhouden, Sterilisator, Ei, Snelkookpan, Sous Vide, Cake en Bonen / Graan, en nu zelfs airfryen en dehydrateren. De wereldberoemde Instant Pot multicooker beschermt je met 10 bewezen veiligheidsmechanismen en gepatenteerde technologieën om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en UL-certificering en geeft je compromisloze veiligheid en gemoedsrust. Je koopt al een Instant Pot multicooker vanaf slechts €89,99


Kadotip #3 - Een (mini) airfyer van Instant Pot: want wie houdt er niet van snacken?

Instant Pot Vortex airfryer heteluchtfriteusse kerst sinterklaas kado cadeau geschenkPrijzen vanaf €69,99
Klik op de afbeelding om de producten te bekijken

Instant Pot maakt geweldige multicookers, en er waren al modellen met een speciaal airfyer deksel. Maar sinds kort zijn er ook losse heteluchtfriteusses (Instant Pot Vortex), met afmetinge van twee, vier en 6 liter. De Crisp™ technology is ongeëvenaard en levert topresultaten.

De Vortex Mini modellen zijn super compact, erg voordelig en bijzonder snel en efficiënt. De topmellen (Vortex Plus) zijn waanzinnig, zeer ruim van formaat (je kunt er zelfs een hele kip in kwijt!) en bieden ongelofelijk veel functies, waaronder de unieke functie "voedseldrogen" (dehydrate).

Waarschuwing: de Vortex Mini modellen zijn zó snel dat je het beste 15-20% af kunt trekken van de aangeraden airfyer tijden op verpakkingen van veel airfyer voedingsproducten, anders branden ze aan.
 


Kadotip #4 - Koud roken: geef een bijzondere smaak én sfeer aan je gerechten

Prijzen vanaf €69,99
Klik op de afbeelding om de producten te bekijken

Koudroken koudrookapparaat gerechten sinterklaas kerst kado cadeau geschenkKoudroken is cool! (pun intended). Het geeft niet alleen een heel bijzondere smaak aan je gerechten. Wij hebben alvast leuke voordeelbundels voor je gemaakt met een rookapparaat, een fraaie cloche en diverse smaken houtmot, waarop je ook nog eens een leuke korting krijgt. Zo haal je gelijk alles in huis om direct aan de slag te kunnen met koudroken. De cloche is geweldig om je gerechten aan tafel te presenteren. Perfect voor de fanatieke thuiskok die meer wil halen uit feestelijke etentjes en diners. Je gasten zullen verbaasd staan want koudroken maakt je gerechten extra bijzonder en onvergetelijk.