Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter)

Review schrijven
429,00
359,95
Je bespaart: 69,05
Volumekorting:
Aantal
2+
4+
6+
Prijs
356,35
352,75
349,15
 
Kopen
Kopen
Kopen
Nog maar 2 op voorraad
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden

Af te halen in
Rotterdam

900001

Het Hendi Sous Vide Systeem GN1/1 is ideaal voor a la carte restaurants en andere veeleisende professionals

Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN2/3 (13 liter) zonder aftapkraantje.

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor   la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat: exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 6-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien van siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.

Hoog volume culinair koken is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuümverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)

  • Hoge precisiethermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1°C
  • Temperatuurbereik: instelbaar 45 - 95°C
  • Volume: 20 liter
  • Gastronorm 1/1
  • Kraantje aan buitenzijde voor eenvoudig legen
  • Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuüm zakken middels een precies gecontroleerde temperatuur gegaard wordt
  • Ideaal voor   la carte restaurants
  • Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren
  • Consistent hoogwaardig resultaat
  • Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal
  • Compleet met 6-vaks roestvaststalen scheidingsrekje en deksel.
  • Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel voorzien van siliconen afsluitrand
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Merk
Hendi
Garantie
2 jaar
Soort product
Sous-vide waterovens
Inhoud
20 liter
EAN
8711369225448
Vermogen
600 W
Timer
99 uur
Nauwkeurigheid
± 0.1 °C
Capaciteit
20 liter
Max. temperatuur
95 ºC
Afmeting buiten
540 x 335 x (H) 290mmmm
Afmetingen binnen
530 x 325 x (H) 200mmmm
Zoek alternatieven

Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]

Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]

Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]

Certificaat Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-3, 103 Kb) [Download]

4.5 van 5
Reviews: 2
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Resto
Reactie
Super ding, fluisterstil en gebruik ze al zo lang ik kan herinneren en ik vind ze extreem betrouwbaar. Bediening is eenvoudig. Ze warmen niet bijzonder snel op maar het is prima, gewoon op tijd aanzetten.
Hé Hallo
Reactie
Werkt prima. Ik snap alleen niet dat ze er geen kraantje op hebben gemaakt. Toch wel een hoop gedoe om 'm te legen, tenzij je sterk genoeg bent. Maar niet iedereen kan een bak met 13 liter water zo even van een werkblad pakken en legen in de gootsteen. Machine zelf weegt nauwelijks iets. Verder is het een geweldig apparaat.

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternatieve producten

Wat anderen van ons vinden

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase