Vlees roken

20,00
14,85
Je bespaart: 5,15
Nog maar 1 op voorraad
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
910014

Vlees roken

De nieuwe manier om te barbecueën met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.
Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.
Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.

EAN
9789048314423
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Zoek alternatieven
Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
Enkele werkdagen levertijd
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternatieve producten

Wat anderen van ons vinden

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase