Wartmann vacuümmachine WM-1507 SL
Wartmann WM-1507 SL: elegant én effectief
De bijzonder compacte, maar effectieve Wartmann vacuümmachine WM-1507 SL kan ondanks het compacte formaat nog steeds een flinke onderdruk creëren (-0,8 bar) waardoor hij prima geschikt is voor het vacumeren en sous-vide bereiden van uw stukje vlees, vis of groenten. Door het bijzonder slanke design is de Wartmann WM-1507 SL vacumeerder perfect in iedere keukenlade.
Het enige "nadeel" van dit ontwerp is dat het deksel niet vergrendeld kan worden waardoor je deze aangedrukt moet houden voor (een deel van) het vacumeren. Dit maakt de Wartmann WM-1507 SL vacuümmachine dus minder geschikt voor langere klussen, maar daar is hij ook niet voor bedoeld natuurlijk.
Hoewel de Wartmann vacuümmachine WM-1507 SL één van de voordeligste vacuummachines in ons assortiment is doet deze machine het prima; geen toeters en bellen. Let er wel even op dat u het deksel zelf gedurende 3-5 seconden moet aandrukken tijdens het vacumeren.
Kenmerken van de Wartmann WM-1507 SL
- houdt voedsel veel langer vers
- zéér eenvoudig schoon te houden
- super compact dus eenvoudig op te bergen
- inclusief 5 vacuümzakken met reliëf
- bedienen met één knop
- dikte lasnaad: 2,5mm (smal)
- afmetingen 390 x 80 x 53 mm
- onderdruk - 0,8 Bar
- capaciteit ca 7 liter/min
- voltage 230 Volt
- vermogen 100 Watt
- gewicht 0,8 kg
- fabrikantnummer: WM1507SL
- EAN 8718862700694
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
- Externe vacuümmachine
Geen beoordelingen gevonden
Heeft u een vraag over dit artikel?
![]() |
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 |
![]() |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail ![]() |