Het Hendi Sous Vide Systeem GN1/1 is ideaal voor à la carte restaurants en andere veeleisende professionals
Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN2/3 (13 liter) zonder aftapkraan.
De grote 20 liter versie met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarmee vacuümverpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enzovoort. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren. Constant hoogwaardige resultaten. Zeer nauwkeurige thermostaat: nauwkeurig (0,1 °C) instelbaar van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.
Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.
Koken op grote schaal is eenvoudig en betaalbaar met sous vide. Het energieverbruik voor koud water, dat wordt verwarmd tot 63 °C en 24 uur lang wordt gebruikt, bedraagt slechts 2,9 kW! De vacuümverpakking, de langzame garing en de algehele warmteoverdracht van het water naar het eten verminderen de groei van bacteriën. Het zout, de smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous vide? Lees hier ons uitgebreide artikel .
Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuümverpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad wordt verwarmd op een relatief lage, constante en exacte temperatuur (ongeveer 0,1 ºC) gedurende een langere periode. Door het voedsel onder het kookpunt te verwarmen, gaart het langzaam maar zeker, terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, behouden blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gegaard en maximale smaak, en ook nog eens supereenvoudig in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Wil je je vrienden verbazen met perfect bereid vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar - is ideaal voor het optimaal afbakken van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300 °C schroeit u uw sous-vide bereide vleesproduct in een handomdraai dicht en krijgt u een prachtig flinterdun krokant bruin laagje ( maillardreactie ) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]
Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]
Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]