Review schrijven

Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter)

De grote 20 liter versie met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarmee vacuümverpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enzovoort. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren. Constant hoogwaardige resultaten. Zeer nauwkeurige thermostaat, exact instelbaar (0,1 °C) van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.

499,00
359,99
Je bespaart: 139,01
Volumekorting:
Aantal
2+
4+
6+
Prijs
356,39
352,79
349,19
 
Kopen
Kopen
Kopen
Vóór 17.00 besteld is morgen in huis.
Klantscore 9,3 (4500+ reviews)
Gratis verzending vanaf €49
Gratis e-book bij iedere bestelling
Thuiswinkel Waarborg

Ophalen
Rotterdam




Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Het Hendi Sous Vide Systeem GN1/1 is ideaal voor à la carte restaurants en andere veeleisende professionals

Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN2/3 (13 liter) zonder aftapkraan.

De grote 20 liter versie met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarmee vacuümverpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enzovoort. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren. Constant hoogwaardige resultaten. Zeer nauwkeurige thermostaat: nauwkeurig (0,1 °C) instelbaar van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.

Koken op grote schaal is eenvoudig en betaalbaar met sous vide. Het energieverbruik voor koud water, dat wordt verwarmd tot 63 °C en 24 uur lang wordt gebruikt, bedraagt slechts 2,9 kW! De vacuümverpakking, de langzame garing en de algehele warmteoverdracht van het water naar het eten verminderen de groei van bacteriën. Het zout, de smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous vide? Lees hier ons uitgebreide artikel .

Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)

  • Hoge precisie thermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1°C
  • Temperatuurbereik: instelbaar 45 - 95°C
  • Inhoud: 20 liter
  • Gastronorm 1/1
  • Kraantje aan de buitenkant voor eenvoudig legen
  • Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuümzakken op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur wordt gekookt
  • Ideaal voor à-la-carterestaurants
  • Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren
  • Consistente resultaten van hoge kwaliteit
  • Behuizing geheel van chroomstaal
  • Compleet met 6-vaks verdeelrek van roestvrij staal en deksel.
  • Kan luchtdicht en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel met siliconen afsluitrand
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuümverpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad wordt verwarmd op een relatief lage, constante en exacte temperatuur (ongeveer 0,1 ºC) gedurende een langere periode. Door het voedsel onder het kookpunt te verwarmen, gaart het langzaam maar zeker, terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, behouden blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gegaard en maximale smaak, en ook nog eens supereenvoudig in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Wil je je vrienden verbazen met perfect bereid vlees?

De Hendi crème brûlée brander - navulbaar - is ideaal voor het optimaal afbakken van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300 °C schroeit u uw sous-vide bereide vleesproduct in een handomdraai dicht en krijgt u een prachtig flinterdun krokant bruin laagje ( maillardreactie ) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Productcode
900001
EAN
8711369225448
Merk
Hendi
Producttype
Sous-vide wateroven
Garantie
2 jaar
Volume / inhoud
20 liter
Vermogen
600 W
Timer
99 uur
Nauwkeurigheid
± 0.1 °C
Capaciteit
20 liter
Max. temperatuur
95 ºC
Afmeting buiten
540 x 335 x (H) 290mmmm
Afmetingen binnen
530 x 325 x (H) 200mmmm
Zoek alternatieven

Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]

Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]

Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]

4/5
4 van 5
1 review
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Emile Beuckens
Verified purchase
4/5
Reactie
Zover ik heb kunnen testen prima apparaat
Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren
E-mail naar Kenners - neem contact met ons op!.
 
  • Alternatieven
  • Tweedekansjes
  • Recent bekeken
 
 
 
Product reviews
4/5
4 van 5
1 review
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Emile Beuckens
Verified purchase
4/5
Reactie
Zover ik heb kunnen testen prima apparaat