Sous vide kookboek (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

Review schrijven
39,99
24,99
Je bespaart: 15,00
Rond 27 mei in huis
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
910002

Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek. 

Een zeer uitgebreide omschijving van de achtergond en technieken van het sous vide koken, met veel aandacht voor hygiene.

Van vlees tot nagerecht, basis recepten en een hoofdstuk over het marineren onder druk, dit boek staat vol tips om gelijk aan de slag te kunnen met sous vide koken!

  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789048309085 
  • Druk: 1 
  • september 2013 
  • 256 pagina's
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Soort product
Boeken
EAN
9789048309085
Zoek alternatieven
4.4 van 5
Reviews: 8
5 stars
38%
4 stars
63%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Marcelput55
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
Reactie
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
Reactie
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
Reactie
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
Reactie
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
Reactie
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Wat anderen van ons vinden

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase