Niederländisch - Sous-Vide-Kochbuch (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

39,99 
19,99 
Sie sparen: 20,00 €
Only 1 in stock
Versand & Lieferung
Zahlungsmöglichkeiten



Schnelle und zuverlässige Lieferung

Kostenloser Versand ab 49 €

Weitere Informationen

Langsames Garen von vakuumverpackten Lebensmitteln bei niedriger Temperatur

Das Sous-Vide-Kochbuch erklärt und begründet ausführlich die Theorie und die Grundprinzipien des Vakuumkochens (Sous-Vide), stellt die notwendigen Küchenutensilien vor und bietet mit mehr als 60 kreativen Rezeptideen die perfekte Richtlinie für diese erstklassige Kochtechnik.

Eine sehr ausführliche Beschreibung des Hintergrunds und der Techniken des Sous-Vide-Kochens mit viel Aufmerksamkeit für die Hygiene.

Von Fleisch bis Dessert, Grundrezepten und einem Kapitel über das Marinieren unter Druck - dieses Buch enthält viele Tipps, um sofort mit dem Sous-Vide-Kochen zu beginnen!

  • Niederländisch
  • Gebundene Ausgabe
  • 9789048309085
  • Druck: 1
  • September 2013
  • 256 Seiten
Produkt Code
910002
EAN
9789048309085
Marke
Bücher
Art des Produkts
Bücher
Gewährleistung
2 Jahr
Ähnliches finden
4.4/5
4.4 out of 5
8 reviews
5 stars
38%
4 stars
63%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Marcelput55
4/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Kommentar
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Kommentar
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Kommentar
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Kommentar
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Kommentar
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.
Geschäft und Adresse
Working hours
Telefon
Verfügbarkeit
Capelle aan den IJssel
Ausstellungsraum
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Auf Bestellung erhältlich
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Niederlande (nur Abholung)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Auf Lager

Interessant für Sie

Produktbewertungen
4.4/5
4.4 out of 5
8 reviews
5 stars
38%
4 stars
63%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Marcelput55
4/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Kommentar
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Kommentar
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Kommentar
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Kommentar
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Kommentar
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Interessant für Sie