Niederländisch - Sous-Vide-Kochbuch (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

Write a review
42,50
 
Nur noch 2 auf Lager
Versand & Lieferung
Zahlungsmöglichkeiten
910002

Langsames Garen von vakuumverpackten Lebensmitteln bei niedriger Temperatur

Das Sous-Vide-Kochbuch erklärt und begründet ausführlich die Theorie und die Grundprinzipien des Vakuumkochens (Sous-Vide), stellt die notwendigen Küchenutensilien vor und bietet mit mehr als 60 kreativen Rezeptideen die perfekte Richtlinie für diese erstklassige Kochtechnik.

Eine sehr ausführliche Beschreibung des Hintergrunds und der Techniken des Sous-Vide-Kochens mit viel Aufmerksamkeit für die Hygiene.

Von Fleisch bis Dessert, Grundrezepten und einem Kapitel über das Marinieren unter Druck - dieses Buch enthält viele Tipps, um sofort mit dem Sous-Vide-Kochen zu beginnen!

  • Niederländisch
  • Gebundene Ausgabe
  • 9789048309085
  • Druck: 1
  • September 2013
  • 256 Seiten
Marke:
Bücher
Art des Produkts:
Bücher
Garantie:
2 Jahr
EAN:
9789048309085
Find similar
4.4 out of 5
Reviews: 8
5 stars
38%
4 stars
63%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Marcelput55
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
Kommentar
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
Kommentar
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
Kommentar
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
Kommentar
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
Kommentar
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
Kommentar
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Rufen Sie uns während der Bürozeiten unter 085 301 2306 an
Stellen Sie Ihre Frage über unseren Helpdesk oder e-mail Kenners - kontaktieren Sie uns!.

 

 
Alternatieve producten

Wat onze klanten zeggen

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase