Sous-vide

sous-vide, sousvide, koken, slowcooking, vacuüm, vacuümmachine, vacuümzakken, vacuümfolie, vacuümrollen, vacuümsealen, vacumeren

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Klik op deze link om meer te lezen over sous-vide.of neem contact met ons op voor een goed gesprek!

69,90
Morgen in huis
Formaat van reservoirMedium (12L) GeïsoleerdJa Hoogte200mm Afmetingen325 x 265 mm (GN1/2)
Ziva Savant
Korting 31%
129,99 89,99
Morgen in huis
Vermogen1200 W
39,99
Morgen in huis
Formaat van reservoirMedium (12L) GeïsoleerdNee Hoogte200mm Afmetingen325 x 265 mm (GN1/2)
Wartmann WM-1507 SV
Korting 18%
149,00 121,99
Morgen in huis
Vermogen1300 W
4,95
Morgen in huis
LevertijdVoor 22.00 besteld, morgen in huis
29,95
Morgen in huis
LevertijdVoor 22.00 besteld, morgen in huis
Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)
Korting 15%
361,19 307,01
Morgen in huis
Vermogen400 W
Anova Precision Cooker Wi-Fi 3.0 sous-vide stick
Korting 13%
229,99 199,99
Morgen in huis
Vermogen1000 W
Hendi sous-vide koksbrander - navulbaar
Korting 15%
42,29 35,95
Morgen in huis
89,99
Morgen in huis
Formaat van reservoirXLarge (24L) GeïsoleerdJa Hoogte200mm Afmetingen530 x 325 mm (GN1/1)
Toon 12 extra producten
Product filters
Volume
Soort product
Welk model heb je?
Merk
Prijs

 – 

  • 3
  • 574
Geschikt voor reservoir
Capaciteit (liters)
Beschikbaarheid
Breedte zak/folie

cm  –  cm

  • 26cm
  • 26cm
Lengte zak/folie

cm  –  cm

  • 20cm
  • 40cm