085 301 2306
0

Sous-vide producten

sous-vide, sousvide, koken, slowcooking, vacuüm, vacuümmachine, vacuümzakken, vacuümfolie, vacuümrollen, vacuümsealen, vacumeren

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Klik op deze link om meer te lezen over sous-vide.of neem contact met ons op voor een goed gesprek!

(11)
149,95 188,95
Maandag in huis
(1)
159,00 208,95
Maandag in huis
(1)
149,00 188,95
Maandag in huis
(1)
149,00 208,95
Maandag in huis
197,00 219,00
Maandag in huis
359,00 399,00
29 april in huis
259,00 299,00
26 april in huis
Filteren op
Filter op merk
Filter op soort product
Capaciteit (liters)
Filter op prijs
Vermogen (W)
Gewicht

Nooit meer iets missen én een gratis sous-vide tabel ontvangen?

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.