Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 
Waarom het vlees van de chef altijd zo heerlijk mals is.. 
Ontdek zelf het geheim van de topchefs: Vacumeer vlees, leg de vacuümzak in het voorverwarmde water in de Slowcooker en stel de timer in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen invloed. Wanneer het geluidsignaal klinkt is het vlees perfect mals en ongekend vol van smaak.
Bereid moeiteloos mals en sappig vlees met de Sous Vide instelling en traditionele stoofschotels en andere lekkernijen met de Slowcookerfunctie. De Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker biedt namelijk beide functies in één apparaat.
Kenmerken Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 
	Vermogen 550 Watt 
	Inhoud: 5,5 liter 
	Uitneembare binnenpan met anti-aanbaklaag 
	Met RVS scheidingsrekje voor 4 vakken 
	Eenvoudig te reinigen door gladde binnenkant 
	Stomen op lage temperatuur tot 1°C nauwkeurig 
	Elektronische temperatuurregeling van 40-90°C 
	Instelbare timer tot 24 uur 
	Gezonde, vetvrije gaarmethode voor optimaal behoud van vitaminen en voedingsstoffen. 
	Aanbevolen accessoires:
	
	 
 
Sous-vide bereiding 
	Vacuüm verpakt garen tot op 1°C nauwkeurig 
	Kook sappiger, smaakvoller en gezonder 
	Geschikt voor vis, vlees, groenten, fruit en marinades 
	Optimaal behoud van structuur, smaak en voedingsstoffen 
	Temperatuurinstelling van 40°C tot 90°C 
	€˜Keep Warm' stand  
 
Slow Cooking 
	Smaakvol, gezond en eenvoudig 
	Langzaam garen voor een optimaal resultaat 
	Bereid eenvoudig heerlijke gerechten, met meer tijd voor jezelf 
	€˜Low', €˜High' en €˜Keep Warm' stand 
 
Bekijk onze unboxing van de Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 
VIDEO 
Wat is sous-vide koken? 
Lees hier ons uitgebreide artikel:  https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/ 
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees? 
De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar  maillardreactie ) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Heeft u een vraag over de  Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000? 
 
 
 
 
                                
            
                                        
                                                                                    
                
            
                                
            
                                                                
                        
                                                                                    
                
            
                                
            
                                                                
                                                                
            
            Handleiding Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 (Handleiding_001-EP4000_NL.pdf, 513 Kb) [Download ]
        
            
            Productsheet Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 (Productsheet_EP4000-Espressions-DUO.pdf, 270 Kb) [Download ]