Sous-vide

Sous-vide (ook wel bekend als vacuumgaren) – is een methode voor de bereiding van voedsel. Zowel vlees, vis als groenten kunnen in een plastic zak bij relatief lage temperatuur – onder de 100 graden Celsius – worden gegaard. Het is daarmee een variant op het lagetemperatuurgaren.

Ziva Sense + Ziva OneTouch + 12 liter waterbak bundel
Korting 27%
219,97 160,00
Morgen in huis
Vermogen800 W Welke sous-vide stickTip: Ziva Sense (800W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakMedium (12L)
Ziva Savant + Ziva OneTouch + 12 liter waterbak bundel
Korting 27%
246,00 179,99
Morgen in huis
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakMedium (12L)
Ziva Savant + Ziva OneTouch + 18 liter waterbak bundel
Korting 26%
256,00 189,98
Morgen in huis
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakLarge (18L)
Ziva Savant + Ziva OneTouch + 24 liter waterbak bundel
Korting 25%
260,00 194,99
Morgen in huis
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakXLarge (24L)
Ziva Savant + Ziva OneTouch + 7 liter waterbak bundel
Korting 27%
241,00 174,99
Morgen in huis
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakSmall (7L)
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 12
  • 162
Welke sous-vide?
Welke vacuümmachine?
Welke waterbak?
Beschikbaarheid