Sous-vide

Sous-vide (ook wel bekend als vacuumgaren) – is een methode voor de bereiding van voedsel. Zowel vlees, vis als groenten kunnen in een plastic zak bij relatief lage temperatuur – onder de 100 graden Celsius – worden gegaard. Het is daarmee een variant op het lagetemperatuurgaren.

Uitverkocht
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakMedium (12L)
Uitverkocht
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakLarge (18L)
Uitverkocht
Vermogen800 W Welke sous-vide stickZiva Savant (1200W) Welke vacuümsealerOneTouch Welke waterbakSmall (7L)
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 0
  • 13
Welke sous-vide?
Welke vacuümmachine?
Welke waterbak?
Beschikbaarheid