Dutch - Sous Vide Thuis (Lisa Q. Fetterman)

Write a review
27,50
Delivery time unknown
Out of stock
Shipment & Delivery
Payment methods
910001

An ideal book for the starting sous-vide chef. The basic principles of sous-vide yarn are explained in great detail on the basis of beautiful illustrations and clarifying texts. We recommend this book for anyone who is new to sous-vide or has not been working on it for very long.

Description

In Sous-vide at home Lisa Q. Fetterman shows how restaurant-worthy dishes can be prepared at home with the power of sous-vide cooking. Discover this stress-free and accessible way of cooking and get started with recipes such as butter-poached lobster with cognac sauce or classics such as the perfect sous-vide steak and confit de canard, or exquisite snacks such as fried egg yolks and toastas with halibut. With more than 100 recipes from Sous-vide at home, the home cook can finally match the professional chef.

Sous vide at home is one of the first books that offers accessible recipes for the home cook. The book is organized by type of ingredient (eggs, crustaceans and shellfish, meat, fish, poultry, vegetables) and gives clear instructions for the sous vide cooking and the operations that are required as preparation or after-cooking: after all, a sous vide cooked steak gets even better by baking it off.

Written in Dutch.

 

Brand
Books
Product type
Books
Warranty
2 year
EAN
9789045208299
Find similar
4.7 out of 5
Reviews: 7
5 stars
71%
4 stars
29%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
N. Groenenberg
Comment
Zeer fijn boek met toegankelijke recepten. Mooi vormgegeven en heel toegankelijk geschreven.
Kokkie
Comment
Dit boek beschrijft een hele reeks mogelijkheden met sous vide in de niet professionele omgeving. Een scala aan mogelijkheden en juist ook andere dan vlees of vis. Bijzonder fijn boek om veel lekkers uit te maken.
TineD12
Comment
Zeer handig boek om de mogelijkheden van het sous vide-koken onder de knie te krijgen.
Sous-vide Kenner
Comment
zeer goed boek voor mensen die met sous vide koken willen beginnen.
duidelijk en praktische uitleg van de recepten.
Agricula
Comment
Ik heb al een tijdje een sous-vide apparaat maar dit boek heeft het me eigenlijk pas goed laten gebruiken.
Recepten zijn een beetje Amerikaans, fusion achtig maar dat levert vind ik wel lekkere gerechten op. De zalm met een miso vinaigrette, heerlijk
Boek is een aanrader
TinaPV
Comment
Heel goed boek, ideaal om thuis mee te experimenteren
OneHope
Comment
Superveel maakbare recepten met mooie foto's. Prima uitgelegd.

Do you have any question regarding this product?

    Contact us during office hours on +31 85 301 2306
   Ask our helpdesk or e-mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternative products

What others says about us

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase