0

Dutch - Sous Vide Thuis (Lisa Q. Fetterman)

7 Testimonials
27,50
 
Now ordered is Monday at home
In stock
910001
 
Why Kenners?

Experienced advice and support

Free shipping from €49

14 Days return policy

Free meaningful accessories

EU btw-nummer? No VAT!

Best Price Guarantee


An ideal book for the starting sous-vide chef. The basic principles of sous-vide yarn are explained in great detail on the basis of beautiful illustrations and clarifying texts. We recommend this book for anyone who is new to sous-vide or has not been working on it for very long.

Description

In Sous-vide at home Lisa Q. Fetterman shows how restaurant-worthy dishes can be prepared at home with the power of sous-vide cooking. Discover this stress-free and accessible way of cooking and get started with recipes such as butter-poached lobster with cognac sauce or classics such as the perfect sous-vide steak and confit de canard, or exquisite snacks such as fried egg yolks and toastas with halibut. With more than 100 recipes from Sous-vide at home, the home cook can finally match the professional chef.

Sous vide at home is one of the first books that offers accessible recipes for the home cook. The book is organized by type of ingredient (eggs, crustaceans and shellfish, meat, fish, poultry, vegetables) and gives clear instructions for the sous vide cooking and the operations that are required as preparation or after-cooking: after all, a sous vide cooked steak gets even better by baking it off.

 

Brand:
Books
Product type:
Books
Warranty :
2 jaar
EAN:
9789045208299
Reviews Dutch - Sous Vide Thuis (Lisa Q. Fetterman)
Reviews - 7
 

Zeer fijn boek met toegankelijke recepten. Mooi vormgegeven en heel toegankelijk geschreven.

Dit boek beschrijft een hele reeks mogelijkheden met sous vide in de niet professionele omgeving. Een scala aan mogelijkheden en juist ook andere dan vlees of vis. Bijzonder fijn boek om veel lekkers uit te maken.

Zeer handig boek om de mogelijkheden van het sous vide-koken onder de knie te krijgen.

zeer goed boek voor mensen die met sous vide koken willen beginnen.
duidelijk en praktische uitleg van de recepten.

Ik heb al een tijdje een sous-vide apparaat maar dit boek heeft het me eigenlijk pas goed laten gebruiken.
Recepten zijn een beetje Amerikaans, fusion achtig maar dat levert vind ik wel lekkere gerechten op. De zalm met een miso vinaigrette, heerlijk
Boek is een aanrader

Heel goed boek, ideaal om thuis mee te experimenteren

Superveel maakbare recepten met mooie foto's. Prima uitgelegd.

Do you have a question regarding this product?

Call us during office hours on +31 85 301 2306
Ask your question in our helpdesk or mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternative products

Tevreden klanten

About SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde! In the summer of 2015 we discovered sous vide, and we have been obsessed with it ever since. Dinners, parties and barbecues have always been a resounding success. "How do you do that?" And we are happy to tell and demonstrate how easy it is for everyone to deliver culinary perfection with sous vide. We grant everyone this convenience and pleasure! That is why we are at your service with a wide range of high-quality products and know-how so that we can answer all your questions well, because: knowledge makes the difference!  Read more about us >>>

 

Never miss out on anything?

Receive a handy sous-vide table with all times and temperatures for free!

Weekly offers, recipes, tips and news + our handy sous-vide table with times and temperatures so that you never have to search again!
We don't send too many emails, promised. And they are always relevant and interesting. You can unsubscribe at any time with one click.