0

Dutch - Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

1 Testimonials
39,98
 
Order before 22:00, shipped today
Only 4 in stock
910004
Why Kenners?

Experienced advice and support

Free shipping from €49

14 Days return policy

Free meaningful accessories

EU btw-nummer? No VAT!

Best Price Guarantee


Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

 

Brand:
Books
Warranty :
2 jaar
EAN:
9789045212364
Manufacturer code:
9789045212364
Reviews Dutch - Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)
Reviews - 1
Write a review

Prachtig boek over voedselbereiding. Alle ins en outs van gevacumeerd koken onder druk worden duidelijk en helder beschreven in dit boek. Van toepassen van hygiëne tot presentatie van gerechten op het bord, de zeer duidelijke beschrijving van receptuur en een uitgebreide index geven een enorme bron van inspiratie ook voor de thuiskok. Prachtige foto's maken dit boek een must have voor zowel de professional als de hobbykok.

Do you have a question regarding this product?

Call us during office hours on +31 85 301 2306
Ask your question in our helpdesk or mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternative products

Tevreden klanten

About SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde! In the summer of 2015 we discovered sous vide, and we have been obsessed with it ever since. Dinners, parties and barbecues have always been a resounding success. "How do you do that?" And we are happy to tell and demonstrate how easy it is for everyone to deliver culinary perfection with sous vide. We grant everyone this convenience and pleasure! That is why we are at your service with a wide range of high-quality products and know-how so that we can answer all your questions well, because: knowledge makes the difference!  Read more about us >>>

 

Never miss out on anything?

Receive a handy sous-vide table with all times and temperatures for free!

Weekly offers, recipes, tips and news + our handy sous-vide table with times and temperatures so that you never have to search again!
We don't send too many emails, promised. And they are always relevant and interesting. You can unsubscribe at any time with one click.