Hendi sous-vide chef's burner - refillable
Finish your meat like a pro
Chef's burners are ideal for a professional and versatile finish of meat after sous-vide preparation. Forget that frying pan!
Please note: supplied without gas filling. You can order gas refills here .
With a temperature of up to 1300ºC, you can sear your sous-vide prepared meat product in an instant and get a beautiful wafer-thin crispy brown layer ( maillard reaction ) without further cooking the meat. Moreover, you can reach everything perfectly and the crust is beautifully even. Fast, simple and professional! The burner fits comfortably and firmly in the hand and produces a large flame that reaches up to 15 cm and can cover a large area. Ideal for large pieces of meat and/or when you have to finish a lot of products. The red button for the gas control has a built-in igniter, anti-rotation protection and can be accurately adjusted.
This burner is easy to refill with lighter gas fillings.
Video - Hendi crème brûlée burner in action!
See below how we finish our sous-vide picanha with this Hendi burner.
Operating the Hendi crème brûlée burner
- Press the anti-rotation lock
- Turn the knob all the way (counterclockwise)
- Press the button to ignite
- Turn the knob back (clockwise) to the desired flame size/temperature
Do you have a question about the Hendi crème brûlée burner - refillable?
085 301 2306 | |
[email protected] | |
Chat with an employee (bottom right of every screen) |
No reviews found
Hendi creme brulee brander - ideaal voor sous-vide!
Met een vlam die duizenden graden celcius bereikt schroei je in een handomdraai je vlees af en krijg je dat mooie bruine randje zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Hendi creme brulee brander - Picanha
Sous-vide vacuum gegaarde Picanha werk je in een handomdraai professioneel af met onze Hendi brander voor dat prachtige dunne krokante laagje! Met een vlam die 1300ºC schroei je in een handomdraai je vlees af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlakte kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en wanneer je veel te doen hebt. De rode knop voor de grasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, beveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
No reviews found
Do you have any question regarding this product?
Contact us during office hours on +31 85 301 2306 | |
Ask our helpdesk or e-mail . |