085 301 2306
0

Smoking guns en rookapparaten (koudroken)

Er zijn twee manieren om te roken. Koudroken (10°C tot 25°C) waarbij de gerechten eerst worden gepekeld of op een andere manier (bijvoorbeeld sous-vide) gegaard, en warmroken (40°C tot 110°C).

Onze smoking guns rookapparaten zijn voor het koudroken, hierbij gebruik je houtmot (ook wel rookmot genoemd). Deze handzame  rookapparaten zijn geschikt om bijvoorbeeld aan tafel je gerechten en/of dranken met een fantastisch effect te serveren. Je verkrijgt hiermee een subtiele rokerige smaak aan het gerecht en voeg daarmee een extra smaakdimensie toe aan je sous-vide bereiding. Heerlijk!

Filteren op
Filter op merk
Filter op soort product

Nooit meer iets missen én een gratis sous-vide tabel ontvangen?

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.