0

Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

1 Beoordelingen
39,98
 
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Nog maar 3 op voorraad
910004
De voordelen van Kenners

Gratis verzending* vanaf €49

Gratis retourneren tot 14 dagen

Gratis accessoires bij uw bestelling*

Deskundig advies en support

Beste Prijsgarantie


Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

 

Merk:
Boeken
Garantie:
2 jaar
EAN:
9789045212364
Fabrikant code:
9789045212364
Reviews Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)
Reviews - 1
Reageren

Prachtig boek over voedselbereiding. Alle ins en outs van gevacumeerd koken onder druk worden duidelijk en helder beschreven in dit boek. Van toepassen van hygiëne tot presentatie van gerechten op het bord, de zeer duidelijke beschrijving van receptuur en een uitgebreide index geven een enorme bron van inspiratie ook voor de thuiskok. Prachtige foto's maken dit boek een must have voor zowel de professional als de hobbykok.

Heeft u een vraag over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.
Chat met een medewerker (links onderin ieder scherm)

 

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.