0

Wortelen met citroengras

Sous vide wortelen met citroengras
26-02-2020
door: Herman van der Veen
Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 60 minuten Ingrediënten 600 gram jonge wortelen met groen (eventueel babygroenten); er blijft 400 gram over als je het hebt schoongemaakt 4 stengels citroengras 15 gram verse gember 1 snufje fleur de sel (zeezout) 1 theelepel bruine suiker (basterdsuiker) Bereidingswijze...

Romanesco broccoli

Sous vide Romanesco broccoli
05-02-2020
door: Herman van der Veen
Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 60 minuten Ingrediënten 700 gram Romanesco broccoli (schoongemaakt blijft er ongeveer 450 gram over) 20 gram blokjes gezouten boter 1 snufje nootmuskaat   Bereidingswijze Snijd de Romanesco broccoli in kleine roosjes, maak ze schoon, was ze grondig en droog ze goed af. Blancheer...