Recepten

04-03-2020

 

 
 
09-10-2019
Sous vide zalm met dille

Zalm met dille

Kooktijd 18 minuten Ingrediënten Sous vide zalm 400 gram zalmfilet zonder graten en huid 40 milliliter koolzaadolie of zonnebloemolie De schil van 1 citroen Zout Komkommer 2 komkommers 1 klein bosje dille De schil en het sap van 1 limoen 2 eetlepels koolzaadolie Zout Suiker...

03-01-2019
Sous vide Duitse runderrollade met uiensaus

Duitse runderrollade met uiensaus

Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 2 uur  Ingrediënten 4 plakken rundvlees, bijvoorbeeld deksel van de bovenbil is zeer geschikt voor rollade. 4 eetlepels middelpittige mosterd 2 grote augurken 1 eetlepel spekblokjes 1 middelgrote ui, fijn gesneden 1 theelepel verse majoraanblaadjes Een...

08-12-2018
Sous Vide Infused Mojito

Infused Mojito

Bereidingstijd: 4 uur Ingrediënten 750 ml rum 4 middelgrote stengels citroengras - licht gekneusd (gebruik keukenhamer) 4 kaffir limoenblaadjes Schil van 1 limoen Sap van 1 limoen 3 middelgrote takjes verse muntblaadjes Sodawater Bereiding Verwarm je sous vide waterbad voor op 57 ° C....

07-12-2018
Coffee Crusta - Coffee Rum Infusion

Coffee Crusta - Coffee Rum Infusion

Bereidingstijd 8 minuten Ingrediënten Infusion Coffee Rum (vacuüm): 6 koffiebonen (Arabica)  1/2 biologische sinaasappelschil  1/2 limoenschil  1 kruidnagel  500 ml El Dorado Rum 12 jaar oud  Cocktail: 5 cl Coffee Rum  1 cl...

18-10-2018
Sous vide hertenzadel met peren en linzen

Hertenzadel met peren en linzen

Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur en 40 minuten Ingrediënten Hertenzadel: 500 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter Peren: 2 peren 2 takjes salie 40 gram boter 40...