0

Lume Cube

Lume Cube leidt de revolutie in draagbare, duurzame en krachtige verlichting voor photo en video apparaten, zoals telefoons, camera's, drones met camera en GoPro's. De Lume Cube is een stevig blokje van metaal van slechts enkele centimeters (4x4x4) groot dat extra licht biedt voor foto of film. In deze review vertel ik je meer over deze kleine krachtpatser.

De Lume Cube is bijzonder flexibel in te zetten: in principe is het lampje te gebruiken met alle mogelijke manieren van fotografie of film. Lume Cube levert zelf (optionele) accessoires om het lampje te combineren met bijvoorbeeld een fotocamera, smartphone, GoPro of zelfs drone. Het lampje is echter ook voorzien van een standaard statiefaansluiting waardoor je het met je favoriete camera accessoires kunt combineren.

De Lume Cube biedt twee belichtingsopties, namelijk flitslicht en continu licht. Het flitslicht moet je vergelijken met de LED-flitser van je telefoon. Het is een relatief lange belichting in plaats van een flits zoals je die kent van een normale flitser. Deze stand is dan ook het meest geschikt voor gebruik bij het fotograferen met een smartphone.

Voor het gebruik met je smartphone maak je gebruik van de handige Lume Cube app die je voor Apple of Android in de play- of appstore kunt downloaden. De flitser beschikt namelijk over de mogelijkheid om via bluetooth gekoppeld te worden aan je telefoon, waardoor je de Lume Cube kunt aansturen met je smartphone om te flitsen of om de videolamp te gebruiken. In de app heb je verschillende mogelijkheden om de Lume Cube in te stellen en het koppelen zelf is een makkie. Even op de rechter knop van de Cube klikken en daarna vindt de app het lampje vanzelf. Je hoeft niet te rommelen in het Bluetooth menu van je telefoon.

Momenteel geen producten in deze categorie