Dry-aging

Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) of ‘adellijk’ worden om het meest smakelijk te worden voor consumptie. Tijdens het droog en koud laten besterven verliest het vleesproduct veel vocht en gewicht en breken enzymen het bindweefsel af. Het vlees wordt malser én smakelijker. Dit proces werd vroeger in de praktijk gebracht door de poelier met wild zoals haas of konijn, maar is tegenwoordig bij vleesspeciaalzaken in trek als Dry Aged Meat. Wij staan garant voor de beste kwaliteit producten én uitstekende service. In ons groeiende assortiment kun je alles vinden wat met dryaging te maken heeft.

Onafhankelijk oordeel over Umai Dry-aging zakken? Lees dit artikel: Thuis dry aged vlees maken met UMAi Dry zakken – Sous vide koken

Wist je dat sous-vide en dry-aging geweldig samen gaan? Het resultaat van de combinatie sous-vide + dry-aged vlees is werkelijk verbluffend. Je hebt nog nooit zulk lekker vlees geproefd! Lees hier alles over sous-vide.

UMAi Dry® Dry-Aging Small 25x50cm zakken  (3 stuks) + VacMouse®
Korting 8%
27,00 24,95
Morgen in huis
Kies het formaatSmall (25 x 50 cm)
29,95
Morgen in huis
Kies het formaatLarge (40 x 70 cm)
14,96
Morgen in huis
9,95
Morgen in huis
CASO dry-age koeler - DryAged Master 380 Pro
Korting 6%
3.199,00 2.999,00
Morgen in huis
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 8
  • 2479
Beschikbaarheid