0

Ziva Sense (800W) sous-vide voordeelbundel met vacuümmachine Ziva OneTouch en 12 liter water reservoir

0 Beoordelingen
169,99
 

Producten in deze bundel

 
 
Aantal: 1
 
 
 
Aantal: 1
 
 
 
Aantal: 1
 
 
 
Aantal: 1
 
 
 
Aantal: 1
 
 
 
Aantal: 1
 
Dinsdag in huis
Op voorraad
980062
 
De voordelen van Kenners

Betrouwbaar en voordelig sous-vide ontdekken of cadeau geven?

Met deze complete sous-vide voordeelbundel heb je direct alles in huis om sous-vide te ontdekken. Ook hartstikke leuk als cadeau! Wij hebben de beste componenten samengesteld tot een compleet sous-vide pakket van de best mogelijke kwaliteit zodat jij direct aan de slag kunt met sous-vide koken. Met de complimenten, en uitstekende service, van Kenners.

Wij gunnen iedereen sous-vide en daarom is de prijs van deze bundel ongekend laag! Perfect voor jezelf of als kado. Wij gunnen iedereen de kans om super voordelig met sous-vide aan de slag te gaan met vrijwel alles wat je nodig hebt, inclusief een sous-vide waterbak voor ca 10 porties. Dan blijft er eventueel nog wat over voor leuke accessoires, zoals een goed recepten boek voor inspiratie, een brander voor professionele afwerking (korstje) of een roker voor een hele bijzondere smaak.

Tip! Koudroken geeft een heerlijke extra smaak aan je gerechten. Het werkt zelfs met ijs! Bekijk onze Hendi rookbundel Compact Deluxe met rookapparaat, stolp en 4 smaken houtmot.

Inbegrepen in deze sous-vide voordeelset