Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) [TWEEDE KANS]

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarbij vacuüm verpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enz. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de piekuren. Constant hoogwaardig resultaat. Zeer nauwkeurige thermostaat, exact (0,1 °C) instelbaar van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.

429,00
305,98
Je bespaart: 123,02
Niet op voorraad
Klantscore 9,3 (4500+ reviews)
Gratis verzending vanaf €49
Gratis e-book bij iedere bestelling
Thuiswinkel Waarborg




Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Let op: Dit betreft een tweedekansproduct, onbeschadigd maar met gebruikssporen. Uiteraard met 2 jaar garantie.
De levertijd is één dag langer vanwege Tweede Kans.

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarbij vacuüm verpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enz. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren. Constant hoogwaardig resultaat. Zeer nauwkeurige thermostaat: nauwkeurig (0,1 °C) instelbaar van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.

Koken op grote schaal is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik voor koud water, verwarmd tot 63 °C en 24 uur gebruikt, is slechts 2,9 kW! De vacuümverpakking, de langzame garing en de algehele warmteoverdracht van het water naar het eten verminderen de groei van bacteriën. De zouten, de smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel .

Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)

  • Hoge precisie thermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1 °C
  • Temperatuurbereik: instelbaar 45 - 95 °C
  • Inhoud: 20 liter
  • Gastronorm 1/1
  • Buitenkraan voor eenvoudig legen
  • Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuümzakken op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur wordt gekookt
  • Ideaal voor à-la-carterestaurants
  • Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren
  • Consistente resultaten van hoge kwaliteit
  • Behuizing geheel van chroomstaal
  • Compleet met roestvrijstalen verdeelrek met 6 vakken en deksel.
  • Kan luchtdicht en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel met siliconen afsluitrand
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuümverpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad wordt verwarmd op een relatief lage, constante en nauwkeurige temperatuur (ongeveer 0,1 ºC) gedurende een langere periode. Door het voedsel onder het kookpunt te verwarmen, gaart het langzaam maar zeker door en door, terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, behouden blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gegaard en maximale smaak, en ook nog eens supereenvoudig in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Wilt u uw vrienden verrassen met perfect bereid vlees?

De Hendi crème-brûléebrander - navulbaar - is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300 °C braadt u uw sous-vide bereide vleesproduct in een handomdraai aan en krijgt u een prachtig flinterdun krokant bruin laagje ( Maillard-reactie ) zonder dat het vlees verder gaart. Snel, gemakkelijk en professioneel!

Productcode
900001TK
Merk
Hendi
Producttype
Sous-vide wateroven
Garantie
2 jaar
Volume / inhoud
20 liter
Vermogen
600 W
Let op
Tweedekans product. Levertijd 2-3 werkdagen
Zoek alternatieven

Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]

Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]

Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]

Certificaat Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-3, 103 Kb) [Download]

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren
E-mail naar Kenners - neem contact met ons op!.
 
  • Alternatieven
  • Tweedekansjes
  • Recent bekeken
 
 
 
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden