Let op: Dit betreft een tweedekansproduct, onbeschadigd maar met gebruikssporen. Uiteraard met 2 jaar garantie.
De levertijd is één dag langer vanwege Tweede Kans.
De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinaire sous-vide kooksysteem, waarbij vacuüm verpakte gerechten op een zeer constante en exacte temperatuur worden gegaard. Ideaal voor à-la-carterestaurants, slagerijen, catering, kantines, enz. Uitermate geschikt voor bereiding buiten de spitsuren. Constant hoogwaardig resultaat. Zeer nauwkeurige thermostaat: nauwkeurig (0,1 °C) instelbaar van 45-95 °C. Behuizing volledig van chroomstaal. Compleet met roestvrijstalen binnenbak met 6 compartimenten en deksel. Lucht- en waterdicht afsluitbaar met het meegeleverde deksel met siliconen afsluitrand.
Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.
Koken op grote schaal is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik voor koud water, verwarmd tot 63 °C en 24 uur gebruikt, is slechts 2,9 kW! De vacuümverpakking, de langzame garing en de algehele warmteoverdracht van het water naar het eten verminderen de groei van bacteriën. De zouten, de smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel .
Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuümverpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad wordt verwarmd op een relatief lage, constante en nauwkeurige temperatuur (ongeveer 0,1 ºC) gedurende een langere periode. Door het voedsel onder het kookpunt te verwarmen, gaart het langzaam maar zeker door en door, terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, behouden blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gegaard en maximale smaak, en ook nog eens supereenvoudig in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Wilt u uw vrienden verrassen met perfect bereid vlees?
De Hendi crème-brûléebrander - navulbaar - is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300 °C braadt u uw sous-vide bereide vleesproduct in een handomdraai aan en krijgt u een prachtig flinterdun krokant bruin laagje ( Maillard-reactie ) zonder dat het vlees verder gaart. Snel, gemakkelijk en professioneel!
Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]
Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]
Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]
Certificaat Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-3, 103 Kb) [Download]