085 301 2306
0

Coffee Crusta - Coffee Rum Infusion

07-12-2018
door Vanja Hoogeveen

Auteur
Andreas Till

Bereidingstijd
8 minuten

Ingrediënten

Infusion Coffee Rum (vacuüm):
6 koffiebonen (Arabica) 
1/2 biologische sinaasappelschil 
1/2 limoenschil 
1 kruidnagel 
500 ml El Dorado Rum 12 jaar oud 

Cocktail:
5 cl Coffee Rum 
1 cl van Dubonnet 
2 cl Cocchi Vermouth van Torino 
1 streepje Fee Brother's Orange Bitters 
1 streepje Angostura Bitters 
1 cl Pierre Ferrand Dry Curacao 
1/2 cl vers limoensap 

Garneer:
sinaasappelschil

 

voorbereiding

Infusion Coffee Rum:
Plaats alle ingrediënten in een vacuümzak en kook 8 minuten in een vacuümbad bij 60 ° C. Koel de rum in een ijswaterbad en filter met een papieren filter. 

Cocktail:
Giet alle ingrediënten in een mengglas met ijsblokjes, meng koud en zeef in wijnglas met suiker en ijsblokjes. Voor de suikerrand bevochtigt u de buitenrand van het glas met een sinaasappelpartje of schijfje en draai door suiker. 
Pers een sinaasappelschil en giet in het glas. 

Dit recept werd vriendelijk door Andreas Till tot onze beschikking gesteld.