0

Dry-aging

Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) of ‘adellijk’ worden om het meest smakelijk te worden voor consumptie. Tijdens het droog en koud laten besterven verliest het vleesproduct veel vocht en gewicht en breken enzymen het bindweefsel af. Het vlees wordt malser én smakelijker. Dit proces werd vroeger in de praktijk gebracht door de poelier met wild zoals haas of konijn, maar is tegenwoordig bij vleesspeciaalzaken in trek als Dry Aged Meat. Wij staan garant voor de beste kwaliteit producten én uitstekende service. In ons groeiende assortiment kun je alles vinden wat met dryaging te maken heeft.

Wist je dat sous-vide en dry-aging geweldig samen gaan? Het resultaat van de combinatie sous-vide + dry-aged vlees is werkelijk verbluffend. Je hebt nog nooit zulk lekker vlees geproefd! Lees hier alles over sous-vide.

Populariteit
   
24 Per pagina
UMAi Dry® Dry-Aging Small zakken (25x50cm) + VacMouse® Korting
7%
   
24,95 27,00
Morgen in huis
Dry age koelkastrooster Large
   
14,96
Morgen in huis
UMAi Dry® Dry-Aging Medium (30x60cm) zakken + VacMouse® Korting
7%
   
24,95 27,00
Morgen in huis
UMAi Dry® Dry-Aging Charcuterie Dry-aging Kit (Delicatessen Kit) Korting
3%
   
29,95 31,00
Morgen in huis
Dry age koelkastrooster Medium
   
9,95
Morgen in huis
Filteren op
Beschikbaarheid
Soort product
Merk
Meest verkocht Meest verkocht

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.