0

Instant Pot

SousvideKenner is trots dealer van Instant Pot pressure en multi cookers!

Koken met een Instant Pot is dagelijkse magie

We creëerden een bijzonder keukenapparaat dat eenvoudig en snel gezonde en heerlijke maaltijden kan bereiden. Kort na de release werd de Instant Pot de meest geliefde multi-cooker en een van de best verkochte kleine keukenapparatuur ter wereld. Het is uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap van thuiskoks en voedselliefhebbers, wiens passie voor de Instant Pot talloze recepten, boeken en online forums heeft geïnspireerd. Het omvat nu tientallen modellen en blijft constant in ontwikkeling met nieuwe functies en kooktechnieken. De Instant Pot vereenvoudigt het plezier van thuis koken, bevordert een gezonde levensstijl en geeft je meer tijd om te genieten van geweldige maaltijden met de mensen van wie je houdt.

Onze geschiedenis

In 2009 begon dr. Robert Wang na te denken over het idee om een ​​slimme multikoker te bouwen, waarbij hij zijn liefde voor eten en computeralgoritmen combineerde. Samen met twee vrienden en zonder externe investering, kondigde het trio hun creatie in 2010 aan: een opmerkelijk nieuw apparaat dat snelkoken en slow cooking combineerde met de veelzijdigheid van de rijstkokers uit hun jeugd: de Instant Pot.

In 2012 was de Instant Pot Lux de meest geavanceerde snelkookpan op de markt. Het werd al snel de bestseller in zijn categorie op Amazon, met meer dan 215.000 verkochte exemplaren tijdens de Black Friday-uitverkoop van 2016. Een golf van media-aandacht volgde, van uitgebreide redactionele artikelen in The New Yorker en Los Angeles Times, tot oprechte pluggen in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. 

Onze toekomst

Instant Brands blijft groeien met revolutionaire multifunctionele airfryers en kookblenders. Door consumentvriendelijke technologie te combineren met een passie voor goed eten, zetten we ons in om mensen over de hele wereld te helpen sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren gezonde en heerlijke maaltijden op tafel te krijgen.

 
``
116,99 129,99
Levertijd onbekend