0

Meer leren over sous-vide?

SousvideKenner sous-vide workshop met Robert VerweijMet sous-vide haal je het meeste uit je gerechten, dat wist je al. En met onze handige sous-vide tabel hoef je al niet meer te zoeken en te proberen. Je vlees, vis, groente en zelfs desserts waren nog nooit zo lekker! Maar sous-vide is en blijft geen exacte wetenschap, en hoewel het eenvoudig is om mee te beginnen is het niet eenvoudig om meester te worden. Het blijft altijd experimenten tot je de ultieme combinatie van factoren voor uw favoriete gerechten hebt ontdekt.

Boek de TeesT sous-vide workshop!

Met de hulp van kok en vinoloog Robert Verweij van TeesT haalt u het giswerk uit uw sous-vide plezier! Gedurende deze 6 uur durende cursus leert u de in's en out's van sous-vide koken én luncht u bovendien heerlijk met sous-vide bereide gerechten! Naderhand ontvangt u een handig naslagwerk vol informatie en gerechten. U ontvangt zelfs een getuigschrift zodat u iedereen kunt laten zien dat sous-vide voor u geen geheimen meer heeft.

Meer informatie over de TeesT sous-vide workshop

Voor meer informatie over de inhoud van de workshop, de kosten en het plaatsen van een reservering kunt u terecht op de website van TeesT. Voor liefhebbers zijn er nog veel meer leuke kookcursussen te doen!

Direct de TeesT sous-vide workshop boeken!

Klik op deze link of de afbeelding hieronder om direct naar de sous-vide workshop te gaan en de sous-vide workshop te boeken!

Sous-vide workshop TeesT

Opmerkingen

Reviews
Reviews - 0
Reageren

Geen berichten gevonden

 

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.