0

Sous-vide boek van Bas Robben

0 Beoordelingen
30,95
Donderdag in huis
Op voorraad
920079
De voordelen van Kenners

Sous-vide is het nieuwe boek van Bas Robben. Culinair alleskunner Bas Robben hoort tot de nieuwe generatie culinaire journalisten. Hij schreef voor delicious., heeft recepten ontwikkeld voor Marley Spoon en ontwikkelt recepten voor een ouderenzorgcentrum. Eerder schreef hij de bekroonde boeken "Zuur" en "Vet".

Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Perfect voor de feestdagen

Het boeken bevat mooie recepten voor de feestdagen, denk hierbij aan Hertenbiefstuk met rodevermoutsaus en cacaonib tot aan Kamillecustard met kaneel-wentelteefsoldaatjes en bloedsinaasappel. Oftewel, altijd een mooi recept om een schitterend kerstdiner te bereiden!

Merk:
Boeken
EAN:
9789461432230
Fabrikant code:
9789461432230
Reviews Sous-vide boek van Bas Robben
Reviews - 0
Reageren

Geen berichten gevonden

Heeft u een vraag over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.
Chat met een medewerker (links onderin ieder scherm)

 

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.