Hendi elektrische rookoven
De rookoven is ideaal voor het roken en bereiden van vis, vlees, ham en groenten. Gemaakt van roestvrij staal met een magneetsluitende, dubbel geïsoleerde deur.
Temperatuur regelbaar via thermostaat, geïntegreerde thermometer in de deur. Voorzien van een ventilatieopening aan de achterzijde. Wordt geleverd met 3 roosters van 400x279 mm en een beugel met 3 haken. Let op: gebruik alleen droog houtmotten voor deze rookoven.
Koud roken: Roken bij een temperatuur van 20-30 graden. Dit duurt tussen de 4 uur en 2 dagen, afhankelijk van de grootte van het product. Het product gaart niet.
Koel roken: Hetzelfde als koud roken, maar dan bij een temperatuur van 30-50 graden.
Warm roken: Dit is de meest gebruikelijke en gemakkelijkste methode. Gebruik een temperatuur tussen 10 en 32 graden Celsius. De rooktijd bedraagt 1 tot 8 uur. Het product wordt zowel gekookt als gerookt.
Kenmerken
- 220-240V, 50/60Hz, 1600W.
- Elektrische rookoven met dubbele INOX stalen deur
- Ideaal voor het thuis roken van vlees, vis etc.
- Handig handvat aan de bovenkant
- Thermometer met indicatie van 50-300 graden
- Magnetische deursluiting
- Aan/uit-knop op het apparaat
- Luchtuitlaat aan de achterkant van het apparaat
- Verwijderbare rubberen antislipvoetjes
- Waterbestendig snoer van 1,8 m
- Spatwaterdicht (IPX4)
- Inclusief 3 roosters en 3 haken
Handleiding (Manual_238486_Smoke_oven_electric_Web.pdf, 996 Kb) [Download]