Informationen zu Sous Vide

Alle Sous-Vide-Informationen, die Ihr Herz begehrt!

  Ben jij die gepassioneerde thuiskok die de sous-vide techniek tot in de puntjes beheerst? Je hebt vast wel ervaren dat de perfect...
  Kerst is een tijd van samenzijn, vreugde en heerlijk eten! Til jouw kerstdiner naar een hoger niveau met de magie van sous vide koken,...
Welkom in de wereld van het sous vide koken, waar precisie en smaak samenkomen. Achter de eenvoudige handeling van vacuüm verpakken schuilt een...
Het was een mooie zomeravond, en ik had een groep vrienden uitgenodigd voor een etentje. Ik wilde indruk op hen maken met iets anders, dus besloot ik sous-vide koken uit te proberen.
Das Sous-Vide-Garen hat sich in den letzten Jahren zu einer beliebten Garmethode entwickelt, und das aus gutem Grund. Bei dieser Garmethode werden...
Neben vielen anderen Vorteilen ist das Sous-vide-Garen eine energieeffiziente Methode. Es erfordert eine niedrigere Temperatur und eine kürzere...
Heeft u zich ooit afgevraagd of er levensmiddelen zijn die u beter niet vacuüm kunt sealen? Er zijn veel voedingsmiddelen die u vacuüm kunt sealen om ze langer vers te houden, maar helaas zijn er ook een paar die u beter niet vacuüm kunt bewaren.
Sous-vide is super populair en we kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. In deze FAQ (veelgstelde vragen) vind je antwoord op heel veel vragen die we krijgen van onze klanten en vanuit onze sous-vide community. Lees dus snel verder!
Er is maar één manier om een mooie dikke, malse en sappige steak te bereiden met behoud van de perfecte temperatuur door het hele stuk vlees. Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat uw steak niet gaar is en om te voorkomen dat deze niet gaar wordt. Er is maar één manier om het giswerk uit de vleesbereiding te halen: sous-vide .
Sous vide = perfecte garing, moeiteloos en herhaalbaar. Sous vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails. Lees gauw verder, dan leggen we haarfijn verder uit wat sous vide precies is.
Geen zin om lang te lezen en liever gelijk aan de slag? Hieronder vind je onze snelle checklist voor sous-vide tijden en temperaturen. Zo kun je...