Koksbrander BrightSpark Mini
Werk uw vlees af als een professional
Koksbranders zijn ideaal voor een professionele en veelzijdige afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan!
Met een temperatuur tot wel 1200ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Bovendien kun je overal perfect bij en is de korst prachtig egaal. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een redelijke vlam die vooral erg precies is. Ideaal voor wat minder grote porties. De rode knop voor de gasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, draaibeveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
Video - koksbrander in actie!
Bekijk hieronder hoe wij onze sous-vide picanha afwerken met de Hendi koksbrander. De Brightspark Mini is iets compacter dan deze brander en een voordelige keuze om mee te starten.
Bediening van de Koksbrander BrightSpark Mini
- Druk de draaibeveiliging in
- Draai de knop helemaal op (tegen de klok in)
- Druk de knop in om te ontsteken
- Draai de knop terug (met de klok mee) naar de gewenste vlamgrootte / temperatuur
Heeft u een vraag over de Koksbrander BrightSpark Mini?
085 301 2306 | |
[email protected] | |
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm) |
No reviews found
No reviews found
Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?
Rufen Sie uns während der Bürozeiten unter 085 301 2306 an | |
Stellen Sie Ihre Frage über unseren Helpdesk oder e-mail . |