Sous vide kookboek (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

39,99
20,36
Vous économisez: 19,63
Order before 22.00 and receive it tomorrow
En stock
Shipment & Delivery
Payment methods



Fast, reliable delivery throughout Europe

Free shipping from €49 in the Netherlands & Belgium




Excellent support and warranty

Questions? Call or e-mail us!

More information

Cuisson lente à basse température d'aliments emballés sous vide

Le livre de cuisine sous vide explique en détail la théorie et les principes fondamentaux de la cuisson sous vide. Il présente les ustensiles nécessaires et constitue un guide idéal pour maîtriser cette technique culinaire de pointe, avec plus de 60 recettes créatives à découvrir.

Un ouvrage complet et accessible, avec une attention particulière portée à l’hygiène et aux techniques précises de cuisson sous vide.

Des recettes de base aux desserts, en passant par la viande, et même un chapitre consacré à la marinade sous pression, ce livre regorge d'astuces et de conseils pour se lancer en toute confiance dans la cuisson sous vide.

Détails du produit :

  • Langue : Néerlandais
  • Type de couverture : Reliée
  • ISBN : 9789048309085
  • Édition : 1re
  • Date de parution : Septembre 2013
  • Nombre de pages : 256
Code du produit
910002
EAN
9789048309085
Brand
Livres
Type de produit
Boek - airfryers
garantie
2 year
Find similar
4.4/5
4.4 sur 5
Avis : 8
5 étoiles
38%
4 étoiles
63%
3 étoiles
0%
2 étoiles
0%
1 étoile
0%
Marcelput55
4/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Commenter
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Commenter
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Commenter
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Commenter
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Commenter
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.
Magasin et adresse
Heures de travail
Téléphoner
Disponibilité
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
En stock
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Netherlands (Pick-up only)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Disponible si commandé

Interesting for you

Avis sur les produits
4.4/5
4.4 sur 5
Avis : 8
5 étoiles
38%
4 étoiles
63%
3 étoiles
0%
2 étoiles
0%
1 étoile
0%
Marcelput55
4/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Commenter
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Commenter
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Commenter
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Commenter
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Commenter
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Interesting for you

  • Alternative products