085 301 2306
0

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende specialiteiten (niches). Iedere specialiteit heeft een eigen webshop met een toegewijde Kenner aan het roer die niet alleen zorg draagt voor de beste service, maar ook dat je alles wat je maar wilt weten over deze producten makkelijk kunt vinden. En als het nog niet op de site staat dan kun je het ons heel eenvoudig vragen via telefoon, e-mail of chat.

 • Sous-vide & Funcooking: sous-vide is hét geheim van topchefs en -restaurants!
  Wie houdt er niet van lekker eten? Wij in ieder geval wel en toen we in de zomer van 2015 sous-vide ontdekten wisten we het direct: dit moet iedereen weten! Sousvidekenner.nl is een webwinkel die zich specialiseert in het aanbiede nvan hoge kwaliteit sous-vide apparatuur en benodigdheden, alsmede diverse andere nieuwe funcooking producten.
   
 • Drones met camera: de ervaringsdeskundige DJI camera drone specialist.
  De nieuwste drones zijn ongelofelijk geavanceerde vliegmachines en het kiezen van de juiste camera drone kan een hele opgave. Bij DroneKenner.nl hebben we veel ervaring met DJI drones en voorzien je graag van deskundig advies en tips. Zo kiezen we samen de juiste drone met camera voor jou! Daarnaast bieden we een breed en diep assortiment drone accessoires en toebehoren.
   
 • Messen.Kenners.nl: goed vlees verdient een goed (koks)mes.
  Op MessenKenner.nl vind je een enorm assortiment speciaal geselecteerde (koks)messen en toebehoren van hoge kwaliten. 
   
 • Gamecontrollers: de nieuwste controllers en gadgets voor online gaming als een eindbaas!
  Games zoals PUGB en Fortnite zijn mateloos populair en met de juiste controller kun je deze zelfs volwaardig op je mobiele telefoon of tablet spelen, overal en wanneer jij maar wilt! Wij bieden de nieuwste tools en toebehoren voor next-level mobile online gaming!

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.