Wartmann vacuümmachine WM-1604 EU
Wartmann WM-1604: voordelige vacuümmachine voor thuis
Gebruiksgemak stond centraal bij de ontwikkeling van dit vacuümapparaat. Dat begint al bij het sluiten van deksel: het kort in de hoeken aandrukken van het deksel is voldoende om deze te vergrendelen. Extra functies zijn beschikbaar voor het vacuümverpakken van tere of vochtige etenswaren. Op het overzichtelijke bedieningspaneel stelt u eenvoudig het type etenswaren in. Met één toets verpakt u vervolgens automatisch uw etenswaren. Met dit vacuümapparaat kunt u tevens etenswaren bewaren in vacuümdozen. De bedieningsknop is ondergebracht onder het deksel zodat u hier altijd eenvoudig bij kunt.
Zeer geschikt voor het vacuüm verpakken van uw etenswaren en erg handig wanneer u sous vide wilt koken. Door vacuüm te verpakken blijven gekoelde etenswaren tot vijf keer langer vers; kleur en smaak blijft behouden. Wordt geleverd inclusief een aansluitslang voor vacuumdozen en vacuümzakken.
Kenmerken van de Wartmann WM-1604 EU
- houdt voedsel veel langer vers
- zéér eenvoudig schoon te houden
- compact dus eenvoudig op te bergen
- Eenvou
- dikte lasnaad: 2,3mm (smal)
- afmetingen 390 x 150 x 70 mm
- onderdruk - 0,8 Bar
- capaciteit ca 7 liter
- voltage 230 Volt
- vermogen 100 Watt
- gewicht 1,3 kg
- fabrikantnummer: 270081
- EAN 8422300090
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Heeft u een vraag over de Wartmann vacuümmachine WM-1604 EU?
![]() |
085 301 2306 |
![]() |
[email protected] |
![]() |
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm) |
- Externe vacuümmachine
Heeft u een vraag over dit artikel?
![]() |
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 |
![]() |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail ![]() |