Sous-vide kookboeken

Sous vide kookboek voor beginnende als voor gevorderde sous-vide (thuis)chefs. Op zoek naar inspiratie? Meer leren over sous-vide of gewoon een lekker nieuw recept ontdekken? In onze selectie boeken om te sous vide koken is voor iedereen wel wat te vinden.

Top 3 sous vide kookboeken:

1: Sous vide Thuis, de basisbeginselen van sous-vide koken worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vide of er nog niet heel erg lang mee bezig is.

2: Sous-vide boek van Bas Robben, boordevol mooie sous-vide recepten die ook erg toegankelijk zijn. Het bevat duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard.

3: Gevacumeerd koken onder druk, wil je écht naar een volgend niveau dan is dat het boek voor jou. De recepten zijn complexer en niet voor beginners. Thomas Keller is een sterrenchef en helpt je om je als amateurkok als een topchef te koken.

 
910000
* Je krijgt deze handige sous-vide tabel gratis bij jouw eerste bestelling (vanaf €49). Met deze tabel heb je alle sous-vide gaartijden- en temperaturen voor de meest voorkomende producten op basis van de dikte altijd bij de hand! Je hoeft dus nooit meer online te zoeken naar...
LevertijdVoor 22.00 besteld, morgen in huis
4,95
Op voorraad
Morgen in huis
34,99
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 38%
910002
Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën...
39,99 24,99
Je bespaart: 15,00
Op voorraad
Morgen in huis
30,95
Op voorraad
Morgen in huis
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 4
  • 37
Beschikbaarheid