Sous-vide

sous-vide, sousvide, koken, slowcooking, vacuüm, vacuümmachine, vacuümzakken, vacuümfolie, vacuümrollen, vacuümsealen, vacumeren

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Klik op deze link om meer te lezen over sous-vide.of neem contact met ons op voor een goed gesprek!

Sous-vide stick iVide Plus
Korting 15%
816,75 694,24
Morgen in huis
Vermogen2200 W
Sous-vide wateroven Wartmann WM-1601 SV (28 liter)
Korting 17%
599,99 499,95
Morgen in huis
Vermogen2000 W
Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter)
Korting 15%
499,13 424,26
Morgen in huis
Vermogen600 W
Anova Precision Cooker Pro sous-vide stick 1800W
Korting 13%
459,00 399,99
Morgen in huis
Vermogen1800 W
Toon 18 extra producten
Product filters
Volume
Soort product
Welk model heb je?
Merk
Prijs

 – 

  • 3
  • 3590
Geschikt voor reservoir
Capaciteit (liters)
Welke sous-vide?
Welke vacuümmachine?
Welke waterbak?
Beschikbaarheid
Breedte zak/folie

cm  –  cm

  • 26cm
  • 26cm
Lengte zak/folie

cm  –  cm

  • 20cm
  • 40cm