0

Ziva XXLarge sous-vide waterbak reservoir polycarbonaat (56 liter)

0 Beoordelingen
59,00
Levertijd onbekend
220002
De voordelen van Kenners
 • Volume inhoud: 56 liter
 • Temperatuurbestendig van -40° tot 110°C.
 • Hoogte: 200 mm
 • Afmetingen: 650 x 530 mm (GN 2/1).
 • Materiaal: polycarbonaat (PC).
 • Reuk- en smaakvrij.
 • Geschikt voor vaatwasser.
 • Stapelbaar.

Hoogwaardige sous-vide water bak voor de échte kenner!

Sous-vide in een (soep)pan, emmer, koelbox of opbergbox is leuk voor beginners. Wanneer je toe bent aan het échte werk en indruk wilt maken op je gasten dan is een helder transparante Gastronorm sous-vide water bak iets voor jou. Deze hoogwaardige professionele Gastronorm sous-vide bakken zijn gemaakt van transparant polycarbonaat, en daardoor bijzonder kras- en slijtvast. Ideaal om jouw sous-vide apparatuur in op te bergen en een fraai aanzicht in de keuken. De deksel is voorzien van een uitsparing geschikt voor sous-vide sticks met een diameter tot 65 mm (onderste gedeelte).Door de hoge temperatuurbestendigheid van 110°C zijn deze sous-vide bakken ideaal voor sous-vide en worden ze niet zacht bij hogere temperaturen. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder en veiliger in gebruik (vooral met kinderen). Let er op dat deze sous-vide bakken wel warm/heet worden aan de buitenkant.

Scheidingsrekjes voor optimale circulatie

Ook zo zat van drijvende zakken en moeite om ze goed gescheiden te houden? Met onze roestvast stalen sous-vide scheidingsrekken hou je je gevacumeerde porties eenvoudig en beter van elkaar gescheiden. Dit verbetert de circulatie en warmteverdeling van het waterbad omdat er altijd ruimte is tussen de zakken. De luxe sous-vide rekken houden zelfs de zakken onder water wanneer ze willen gaan drijven.

Deksel voor jouw sous-vide waterbak?

Met een deksel voor je Ziva sous-vide waterbak reservoir voorkom je verlies van water uit het sous-vide waterbad en hoef je dus niet steeds bij te vullen. Ideaal voor langere recepten. In combinatie met onze sous-vide isolatieballen wordt waterverlies door verdamping nagenoeg volledig voorkomen.

Kenmerken en specificaties

 • Materiaal: polycarbonaat (PC)
 • Reuk- en smaakvrij
 • Geschikt voor vaatwasser
 • Stapelbaar
 • Temperatuurbestendig van -40° tot 110°C

Inhoud en afmetingen

Inhoud Porties (max) Hoogte (mm) Breed (mm) Lengte (mm)
7 liter ± 3 200 176 325
12 liter ± 5 200 265 325
18 liter ± 8 320 290 300
24 liter ± 14 200 530 325
58 liter ± 30 200 530 650

Sous-vide isolatieballen: tot 90% minder water- en energieverlies

Eén verpakking van 250 stuks Ziva sous-vide isolatieballen is genoeg om een oppervlakte van ca 0,2m2 mee te bedekken. Dit is (ruim) voldoende voor de Ziva Small, Medium en Large sous-vide reservoirs. Hieronder vind je een overzicht van het aantal verpakkingen dat je nodig hebt per type reservoir.

Merk:
Ziva
Garantie:
2 jaar
Soort product:
Waterbakken (reservoirs)
EAN:
8712591109704

Sous-vide reservoirs

Formaat van reservoir:
XXLarge (56L)
Geïsoleerd:
 • Nee
Hoogte:
200mm
Afmetingen:
650 x 530 (GN 2/1)
Reviews Ziva XXLarge sous-vide waterbak reservoir polycarbonaat (56 liter)
Reviews - 0
Reageren

Geen berichten gevonden

Meer weten?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternatieve producten

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?