0

Ziva Large deksel (PP) voor 18 liter sous-vide reservoir

0 Beoordelingen
9,99
Levertijd onbekend
920069
De voordelen van Kenners

Omschrijving

Met deze deksel voorkom je dat je veel water het sous-vide waterbad verliest en continu moet bijvullen. Een perfect passend deksel voor op onze 12 liter sous-vide waterbakken met een uitsparing die geschikt is voor alle sous-vide sticks met een ronde verwarmingsbuis tot rond 65mm. Door een deksel te gebruiken zal er minder stoom ontsnappen waardoor je minder vaak water hoeft bij te vullen en je waterbad beter op temperatuur blijft. 

Let op: dit Ziva deksel passen NIET op polycarbonaat GN reservoirs van SousvideKenner / Ziva die zijn gekocht v³³r 1 juli 2019. Deze deksels zijn geschikt voor Ziva sous-vide waterbakken.

Geen Ziva bak maar wel dezelfde maat? Neem dan contact met ons op om te checken of je een passend reservoir hebt.

Extra energie besparen?

In combinatie met Ziva sous-vide isolatieballen (250 stuks) wordt waterverlies nagenoeg volledig voorkomen. Bovendien wordt het sous-vide bad n³g stiller, wat handig kan zijn als u een erg krachtige sous-vide stick als de Wartmann SV-1507 gebruikt. Voor het 12 liter Ziva reservoir is tevens een isolerende neopreen hoes verkrijgbaar .

Merk:
Ziva
Garantie:
2 jaar
Soort product:
Deksels
EAN:
8719992311279

Sous-vide reservoirs

Formaat van reservoir:
Large (18L)
Afmetingen:
290 x 300 mm
Reviews Ziva Large deksel (PP) voor 18 liter sous-vide reservoir
Reviews - 0
Reageren

Geen berichten gevonden

Meer weten?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternatieve producten

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?