0

Anova Precision Cooker Container sous-vide reservoir (12 liter)

0 Beoordelingen
89,99
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Op voorraad
920102
De voordelen van Kenners

Creër magie met circulatie

Als het gaat om het koken van sous vide, is het handhaven van een exacte temperatuur de echte magie voor jouw eten. Efficiënte en gelijkmatige watercirculatie is noodzakelijk, omdat het zowel een constante temperatuur verspreidt als zorgt voor een constante temperatuur over het hele waterbad. Abracadabra - een perfect gekookte maaltijd, in de David Copperfield van containers.

Verwarm het met HemiFlow™

De Anova Precision® Cooker Container is ontworpen met ons gepatenteerde HemiFlow™ ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van gladde, gebogen randen om het water efficiënter te laten circuleren en het water sneller te verwarmen dan in een vierkante container.

Doe er een deksel op

Het deksel van de Anova Precision® Cooker Container heeft een rubberen afdichting om de warmte vast te houden en ervoor te zorgen dat er geen stoom ontsnapt. Dit betekent vrijwel geen waterverlies door verdamping en nog nauwkeurigere kooktemperaturen.

Geen drijvers meer

De Anova Precision Cooker®-container heeft een geïntegreerd kookrek dat ervoor zorgt dat jouw eten perfect gepositioneerd en ondergedompeld blijft tijdens het kookproces.

Gooi je onderzetters maar weg

Met zijn unieke verhoogde basis van 3 mm kun je erop vertrouwen dat jouw werkbladen veilig zijn tijdens lange kooktijden.

 

 
Merk:
Anova Culinary
Garantie:
2 jaar
Soort product:
Waterbakken (reservoirs)
Inhoud:
12 liter
EAN:
851607006656
Afmetingen:
390 x 239 x 213mm

Sous-vide reservoirs

Geïsoleerd:
  • Nee
Reviews Anova Precision Cooker Container sous-vide reservoir (12 liter)
Reviews - 0
Reageren

Geen berichten gevonden

Meer weten?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternatieve producten

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?