0

Anova Precision Cooker Wi-Fi sous-vide stick 1200W

0 Beoordelingen
Gratis Ziva ontkalkingspoeder t.w.v. €9,95 bij deze sous-vide stick
Adviesprijs: 229,00
219,00
Je bespaart: 10,00
 
only works with 2.4Ghz network
Rond 19 mei in huis
920065
De voordelen van Kenners

Gratis sous-vide ontkalker (t.w.v. € 9,95) bij aankoop

Onze sous-vide ontkalker (poeder) is specifiek bedoeld voor het grondig reinigen en ontkalken van sous-vide apparaten en daarom krijg je deze bij ons gratis bij deze sous-vide stick. Genoeg voor 2 tot 5x ontkalkingssessies! Dit ontkalkingspoeder ontkalkt grondig maar tast je sous vide-machine en zijn kwetsbare onderdelen niet aan! Met Ziva sous-vide ontkalker kunt u langer genieten van uw sous-vide apparatuur zonder kalkaanslag en zonder problemen.

Opnieuw ontworpen voor optimale prestaties

De geheel nieuwe Anova Precision® Cooker - nu met verbeterde connectiviteit, meer vermogen en waterbestendigheid, alles in een compact ontwerp.

Maaltijden brengen mensen samen. Anova maakt maaltijden perfect

Met de Anova Precision® Cooker hoef je geen chef te zijn om zo te koken. Verre van dat. Geen ingewikkelde installatie of extra tools nodig. Volg de stap-voor-stap recepten in de Anova Culinary app en maak perfect gekookte maaltijden met één druk op de knop. Wat je doet terwijl het tot in de perfectie kookt, is helemaal aan jou.

Meer kracht. Meer beter

Of u nu een eenvoudige maaltijd voor 1 persoon kookt of een extravagant feestmaal voor uw regionaal beroemde, tweejaarlijkse, buurtdiner, de nieuwe Anova Precision® Cooker verwarmt water sneller en houdt het precies op de gewenste temperatuur, zodat u sneller dan ooit kunt koken.

Splash zone goedgekeurd

De nieuwe en verbeterde Anova Precision® Cooker is gebouwd in de veronderstelling dat ongelukken zo nu en dan gebeuren, zelfs in de meest zorgvuldige keukens.

Klein maar krachtig

De nieuwe Anova Precision® Cooker is klein genoeg om in uw keukenlade te passen, zodat u hem snel en gemakkelijk kunt opbergen, met behoud van alle kracht en zelfs iets meer dan het origineel.

Merk:
Anova Culinary
Garantie:
2 jaar
Soort product:
Sous-vide sticks
Let op:
only works with 2.4Ghz network
EAN:
0851607006625
Vermogen:
1200 W
Timer:
99 uur
Nauwkeurigheid:
± 0.1 °C
Capaciteit:
25 liter
Max. temperatuur:
92 ºC
Afmeting buiten:
135 x 78 x 325mm

Snelstart gids (Anova_Precision_Cooker_Quick_Start_Guide_-_Dutch.pdf, 119 Kb) [Download]

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 

Alternatieve producten

Wat onze klanten zeggen

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?