0

Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)

2 Beoordelingen
Adviesprijs: 319,00
239,00
Je bespaart: 80,00
 
Maandag in huis
Nog maar 3 op voorraad

Af te halen in
Rotterdam



 

900002
De voordelen van Kenners

Gratis verzending* vanaf €49

Gratis retourneren tot 14 dagen

Gratis accessoires bij uw bestelling*

Deskundig advies en support

Beste Prijsgarantie


Hendi Sous Vide Systeem GN2/3: ideaal voor zowel thuis als professionele horeca.

Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN1/1 (20 liter) met handige aftapkraan.

De compacte 13 liter variant van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor à la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 4-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien van siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.

Hoog volume culinair koken is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuümverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)

  • Inhoud: 13 liter
  • Hoge precisiethermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1°C
  • Temperatuurbereik:45 -95°C
  • Gastronorm 2/3
  • Deze variant heeft geen kraantje
  • Ideaal voor à la carte restaurants
  • Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren
  • Consistent hoogwaardig resultaat
  • Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal
  • Compleet met 4-vaks roestvaststalen scheidingsrekje en deksel.
  • Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel voorzien van siliconen afsluitrand
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/wat-is-sous-vide/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Heeft u een vraag over de Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)?

085 301 2306
[email protected]
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)

 

 

Merk:
Hendi
EAN:
8711369225264
Fabrikant code:
225264
Vermogen:
400 W
Afmeting buiten:
363 x 335 x 290mm
Afmetingen binnen:
353 x 325 x 200mm
Nauwkeurigheid:
± 0.1 °C
Capaciteit:
13 liter
Max. temperatuur:
95 ºC
Reviews Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)
Reviews - 2
Reageren

Super ding, fluisterstil en gebruik ze al zo lang ik kan herinneren en ik vind ze extreem betrouwbaar. Bediening is eenvoudig. Ze warmen niet bijzonder snel op maar het is prima, gewoon op tijd aanzetten.

Werkt prima. Ik snap alleen niet dat ze er geen kraantje op hebben gemaakt. Toch wel een hoop gedoe om 'm te legen, tenzij je sterk genoeg bent. Maar niet iedereen kan een bak met 13 liter water zo even van een werkblad pakken en legen in de gootsteen. Machine zelf weegt nauwelijks iets. Verder is het een geweldig apparaat.

Certificaat (_2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-, 103 Kb) [Download]

Handleiding (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 364 Kb) [Download]

Tekeningen (225264_Rev__Batch_nr_403143_and_up.pdf, 181 Kb) [Download]

Meestverkochte accessoires

 

Over SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Tevreden klanten

Nooit meer iets missen?

 Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter), fig. 1

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.