085 301 2306
0

Sous vide kookboek

8 Beoordelingen
42,50
 
Voor 22.00 besteld, morgen in huis
Nog maar 4 op voorraad
910002
De voordelen van Kenners

Gratis verzending* vanaf €49

Gratis retourneren tot 14 dagen

Gratis accessoires bij uw bestelling*

Deskundig advies en support

Beste Prijsgarantie


 

Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek. 

Een zeer uitgebreide omschijving van de achtergond en technieken van het sous vide koken, met veel aandacht voor hygiene.

Van vlees tot nagerecht, basis recepten en een hoofdstuk over het marineren onder druk, dit boek staat vol tips om gelijk aan de slag te kunnen met sous vide koken!

 

Merk:
Boeken
EAN:
9789048309085
Fabrikant code:
9789048309085

Auteurs: Hubertus Tzschirner en Thomas A. Vilgis
Fotografie: Daniel Esswein
ISBN: 9 789048 309085
Aantal Pagina's: 256
Uitvoering: Gebonden / hardcover
Verschijningsdatum: september 2013

Geen video beschikbaar

Reviews Sous vide kookboek
Reviews - 8
Reageren

Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard

Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.

Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.

Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron

Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.

Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.

Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?

Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Tevreden klanten