Sous-vide

sous-vide, sousvide, koken, slowcooking, vacuüm, vacuümmachine, vacuümzakken, vacuümfolie, vacuümrollen, vacuümsealen, vacumeren

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Klik op deze link om meer te lezen over sous-vide.of neem contact met ons op voor een goed gesprek!

Vispincet
Korting 15%
5,75 4,89
Morgen in huis
4,95
Morgen in huis
LevertijdVoor 22.00 besteld, morgen in huis
4,95
Morgen in huis
4,95
Morgen in huis
4,95
Morgen in huis
Houtsnippers Mesquite voor rookoven 1000 ml
Korting 57%
14,00 6,00
Niet op voorraad
Rookmot eiken 500 g
Korting 15%
7,87 6,69
Rond Zaterdag in huis
6,95
Morgen in huis
6,95
Morgen in huis
6,95
Morgen in huis
7,95
Morgen in huis
8,99
Rond 22 juli in huis
Houtsnippers Cherry voor rookoven 1000 ml
Korting 30%
14,00 9,86
Niet op voorraad
9,95
Morgen in huis
Geschikt reservoirSmall (7L) Formaat van reservoirSmall (7L)
Toon 18 extra producten
Product filters
Volume
Soort product
Welk model heb je?
Merk
Prijs

 – 

  • 3
  • 3590
Geschikt voor reservoir
Capaciteit (liters)
Welke sous-vide?
Welke vacuümmachine?
Welke waterbak?
Beschikbaarheid
Breedte zak/folie

cm  –  cm

  • 26cm
  • 26cm
Lengte zak/folie

cm  –  cm

  • 20cm
  • 40cm