Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)

Extra korting?
Klik op de tab "Voordeelbundels".

Adviesprijs: 319,00
289,00  Incl. btw
Verzendkosten: gratis levering!

    Op voorraad
Op werkdagen vóór 19.00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Hendi Sous Vide Systeem GN2/3: ideaal voor zowel thuis als professionele horeca.

Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN1/1 (20 liter) met handige aftapkraan.

De compacte 13 liter variant van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor à la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 4-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.wateroven.

Hoog volume culinair koken is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuümverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)

  • Inhoud: 13 liter
  • Afmetingen reservoir:
  • Hoge precisiethermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1°C
  • Temperatuurbereik:45 -95°C
  • Gastronorm 2/3
  • Deze variant heeft geen kraantje
  • Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuümzakken middels een precies gecontroleerde temperatuur gegaard wordt
  • Ideaal voor à la carte restaurants
  • Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren
  • Consistent hoogwaardig resultaat
  • Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal
  • Compleet met 4-vaks roestvaststalen inzet en deksel.
  • Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel voorzien van siliconen afsluitrand

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/wat-is-sous-vide/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De (optie) Hendi crème brûlée brander - navulbaar ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Sous-vide isolatieballen: tot 90% efficienter!

Sousvidekenner isolatieballen voorkomen verdamping van het water waardoor water- en energieverlies tot wel 90% wordt gereduceerd. U kunt deze sous-vide isolatieballen mee bestellen als optie (vlak boven winkelwagen knop). Vooral bij langere bereidingstijden hoeft u dus niet tussendoor bij te vullen (laat staan dat u het vergeet!). Isolatiekogels maken ook sous-vide waterovens (met een deksel) een stuk efficienter en sneller door te voorkomen dat waterdamp condenseert tegen het deksel waarna de koude(re) druppels weer neerslaan in het warme water (dubbel energieverlies).

Heeft u een vraag over de Hendi sous-vide machine GN2/3 (13 liter)?

085 301 2306
info@sousvidekenner.nl
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)

 

Voordeelbundel VD-PRO13

Opties opgeven
1 x €289,00
+ + +
Totale catalogusprijs 469,90
Gezamelijke prijs448,00
Apparaat Hendi GN2/3 sous-vide systeem
Vermogen 400 watt
Inhoud 13 liter
Temperatuurbereik 45°C tot 95°C
Precisie thermostaat ± 0,1°C
Precisie bediening ± 0,1°C
Circulatie ltr/min NVT
Circulatie richting Convectie
Alarmeringen Visueel, akoestisch
Afmetingen inwendig 353 x 325 x (H) 200mm
Afmetingen uitwendig 363 x 335 x (H) 290mm
Kleur Geborsteld RVS, zwart
Timer Max 99 uur
Display LED
Garantie 2 jaar
EAN 8711369225264
Fabrikantcode 225264

Super ding, fluisterstil en gebruik ze al zo lang ik kan herinneren en ik vind ze extreem betrouwbaar. Bediening is eenvoudig. Ze warmen niet bijzonder snel op maar het is prima, gewoon op tijd aanzetten.
Werkt prima. Ik snap alleen niet dat ze er geen kraantje op hebben gemaakt. Toch wel een hoop gedoe om 'm te legen, tenzij je sterk genoeg bent. Maar niet iedereen kan een bak met 13 liter water zo even van een werkblad pakken en legen in de gootsteen. Machine zelf weegt nauwelijks iets. Verder is het een geweldig apparaat.
Schrijf een beoordeling

Certificaat (_2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-, 103 Kb) [Download]

Handleiding (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 364 Kb) [Download]

Tekeningen (225264_Rev__Batch_nr_403143_and_up.pdf, 181 Kb) [Download]